B-SUV με 17.840 €, 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις – Ποιο είναι;

Ανήκει στην πιο hot κατηγορία της αγοράς και συνοδεύεται από μοναδικά προνόμια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ο αγοραστής!

  • -
  • -

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι, χωρίς αμφιβολία, μια ευχάριστη διαδικασία. Ψάχνεις, συγκρίνεις, ρωτάς τιμές και στο τέλος, κάνεις την επιλογή σου, ελπίζοντας να είναι η πιο ταιριαστή και συμφέρουσα. Μερικές εταιρείες όμως, προσπαθούν να σε κάνουν να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για πολλά χρόνια. Μεγάλες εγγυήσεις, πακέτα δωρεάν συντήρησης και βέβαια, υψηλή αξιοπιστία για να είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητό σου δεν θα σε προδώσει ποτέ. Το μοντέλο που διαλέξαμε για εσάς σήμερα, είναι ένα από αυτά.

Τοποθετείται στην καρδιά της B-SUV κατηγορίας και η αγορά, του έχει δώσει το «παράσημο» του value for money. Και πως να μην το κατακτήσει άλλωστε, όταν δίνει τόσα πολλά στους αγοραστές του, ζητώντας το ελάχιστο δυνατό αντίτιμο. Η αρχική τιμή του ξεκινά από τις 17.840 € με 84 ίππους, ενώ αν το ζητούμενο είναι ένας ισχυρότερος κινητήρας, τότε ο turbo 1.000άρης των 100 ίππων βρίσκεται λίγο παραπάνω, στις 19.340 €.

Μάλιστα, υπάρχει και πρόταση 120 ίππων με ήπια υβριδικό σύστημα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο, για όσους δεν θέλουν να κάνουν καμία παραχώρηση. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλές εκδόσεις με τον 1.0 turbo κινητήρα των 100 ίππων, πληρώνουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας λόγω χαμηλών ρύπων (κάτω από 123 γραμμάρια διοξείδιο του άνθρακα ανά χιλιόμετρο).

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμη σε ποιο μοντέλο αναφερόμαστε, θα σας λύσουμε την απορία: πρόκειται για το Kia Stonic! Το μοντέρνο B-SUV της Kia προσφέρεται σε πλειάδα εξωτερικών χρωματικών συνδυασμών για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, ενώ είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες σας χάρη στην πολυσυλλεκτική του γκάμα.

Με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του Kia Stonic, μαζί με τις τιμές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή μας για την κορυφαία έκδοση GT-Line, πακέτο με τον ήπια υβριδικό turbo 1.000άρη κινητήρα 48V Hybrid των 100 ίππων και το έξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων iMT με τις έξι σχέσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...