Ποια μάρκα αγαπούν περισσότερο οι Αμερικανοί;

Οι Αμερικανοί λατρεύουν τα 4Χ4, τα επιβλητικά οχήματα με την περιπετειώδη εμφάνιση και την ελευθερία κίνησης σε κάθε έδαφος, που προβάλλουν τον πατριωτισμό.

  • -
  • -

Με πορεία άνω των 80 ετών, η Jeep αποτελεί έναν ισχυρό πρεσβευτή του Αμερικανικού πνεύματος για περιπέτεια, ελευθερία και αυθεντικότητα. Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, για 20η χρονιά στη σειρά λαμβάνει τον τίτλο «America’s Most Patriotic Brand».

Η Jeep είναι η πλέον πατριωτική μάρκα στις ΗΠΑ, όπως απεφάνθη η Brand Keys, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνά της, δημιουργώντας έναν μύθο γύρω από το όνομά της.

jeep

Η αξία του πατριωτισμού αποτελεί το συναισθηματικό κομμάτι που επηρεάζει ένα τεράστιο τμήμα του αγοραστικού κοινού. Η Jeep έχει μια μοναδική σύνδεση με το κοινό που την εκτιμά και την αναγνωρίζει. Το κοινό αναγνωρίζει τις μάρκες που το κάνουν αυτό με έναν αυθεντικό τρόπο και όχι απλά για να κερδίσουν πωλήσεις, δήλωσε ο Robert Passikoff, πρόεδρος και ιδρυτής της Brand Keys

Στη φετινή δημοσκόπηση για τα «50 Most Patriotic Brands», συμμετείχαν περισσότερα από 5.800 άτομα, ηλικίας από 16 έως και 65 ετών από διάφορα κοινωνικο-οικονομικά στρώματα. Η επιλογή περιλάμβανε συνολικά 1.172 εταιρείες.

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει Jeep Grand Cherokee 4xe στην Ελλάδα

Παράλληλα με την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει το κοινό για τη μάρκα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Jeep απολαμβάνει μια εξαιρετικά δυναμική ανάπτυξη και στην Ευρώπη, όπου χάρη στην πλήρη γκάμα μοντέλων SUV, αλλά και στο εκτεταμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης συνεχώς διευρύνει την παρουσία της στην αγορά.

jeep

Στο πλαίσιο και του στρατηγικού πλάνου της Stellantis, η Jeep ήδη έχει εξηλεκτρίσει στο 100% την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων, με το σύστημα e-Hybrid στα Renegade και Compass και το Plug-in Hybrid 4xe στα Renegade, Compass, Wrangler και νέο Grand Cherokee. Παράλληλα μέσα στη χρονιά θα αποκαλύψει και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο. Στόχος είναι μέχρι το 2030, το 100% των πωλήσεων της μάρκας στην Ευρώπη να αφορά σε εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...