ΑLPINA D3 S Touring – Καθημερινή πολυτέλεια

Ο ιδανικός συνδυασμός της άνεσης και της πολυτέλειας με τις ανατριχιαστικές επιδόσεις και την απεριόριστη ελευθερία κίνησης, φυσικά φέρει την υπογραφή της ALPINA.

  • -
  • -

Όταν η ανάγκη για πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις συναντά την απαίτηση για πολυτέλεια σε κάθε επίπεδο, και για απεριόριστη ελευθερία κίνησης με κορυφαίες επιδόσεις, η λύση στο γρίφο μπορεί να είναι μόνο η BMW ALPINA D3 S Touring. Ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο, ιδανικό για τον οδηγό που θέλει πάντα κάτι παραπάνω από ό,τι προσφέρουν τα συμβατικά μοντέλα της αγοράς.

Αυτή είναι άλλωστε η «σπεσιαλιτέ» της ALPINA, της γερμανικής εταιρίας που εδώ και 60 χρόνια χρησιμοποιεί ως βάση τα καλύτερα μοντέλα της BMW και δημιουργεί μοναδικές κατασκευές, σχεδιασμένες για πραγματικά ασυμβίβαστους οδηγούς. Στην περίπτωση της BMW ALPINA D3 S Touring, οι νέοι προφυλακτήρες και οι χαρακτηριστικές πολυάκτινες ζάντες των 20" δίνουν τον απαραίτητο σπορ χαρακτήρα στο δυναμικό αμάξωμα, με μια εκλεπτυσμένη, σοφιστικέ διακριτικότητα. Αν και επί της ουσίας όμως, η D3 S προσφέρει επιδόσεις πολύ κοντινές με εκείνα!

Alpina

Φτιαγμένη για καυτές επιδόσεις

Με έναν 6κύλινδρο bi-turbo diesel που αποδίδει 355 ίππους και την απίστευτη ροπή των 730 Nm από τις 1.750 rpm, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του πάντα χορταστική δύναμη. Είτε για να προσπεράσει αστραπιαία σε έναν επαρχιακό δρόμο εκμεταλλευόμενος την ακαριαία απόκριση που εξασφαλίζει το υβριδικό σύστημα 48V, είτε για να εκτοξευτεί από στάση ως τα 100 km/h σε 4,8” και ως τα 200 km/h σε 18,3". Και μπορεί να χαίρεται αυτές τις επιδόσεις άφοβα, χάρη στα δύο νέα ψυγεία και στο μεγαλύτερο intercooler. Άλλωστε, κάθε ALPINA είναι φτιαγμένη για να κινείται με τέρμα γκάζι στις χωρίς όριο ταχύτητας Autobahn της Γερμανίας – και στην περίπτωση της D3 S Touring αυτό μεταφράζεται σε 270 km/h.

Alpina

Τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, τα ελατήρια και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της ειδικά εξελιγμένης ALPINA Sport Suspension φροντίζουν για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε κάθε ταχύτητα, αλλά και για τη σπορ συμπεριφορά. Σε συνδυασμό με την ειδικά εξελιγμένη τετρακίνηση με μπλοκέ πίσω διαφορικό, η ακρίβεια του τιμονιού και η αμεσότητα των αντιδράσεων παραπέμπουν σε σπορ κατασκευή. Παράλληλα, επιτυγχάνεται πρωτόγνωρη άνεση παρά τις τεράστιες ζάντες, χάρη στα ειδικά εξελιγμένα ελαστικά και την προσεκτική εξέλιξη του συνόλου σε δρόμους και πίστες.

Στην καμπίνα της D3 S Touring, ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει τις κορυφαίες λύσεις συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, με την κυρτή επιφάνεια οργάνων-infotainment με δύο οθόνες 12" να τραβά τα βλέμματα στο ταμπλό. Η αριθμημένη πλακέτα δίπλα στο λεβιέ του αυτόματου 8τάχυτου κιβωτίου Switch-Tronic πιστοποιεί τη μοναδικότητα του αυτοκινήτου, όπως σε κάθε μοντέλο της ALPINA. Και με μια πληθώρα επιλογών σε υλικά και χρώματα για τις επενδύσεις του εσωτερικού, με τη δυνατότητα χρήσης δέρματος Lavalina στην κορυφή, κάθε D3 S φτιάχνεται σύμφωνα με το γούστο του ιδιοκτήτη.

Alpina

Tailor-made για κάθε μέρα

Με την D3 S, η ALPINA φέρνει την αύρα των χειροποίητων, tailor-made εξωτικών μοντέλων σε ένα αυτοκίνητο που είναι φτιαγμένο για να κινείται καθημερινά, γράφοντας ασταμάτητα χιλιόμετρα. Ένα πρακτικό οικογενειακό με εξωφρενικές επιδόσεις, αλλά και κατανάλωση που περιορίζεται στα 6,9 lt/100 km (WLTP). Ποιος είπε ότι όλα τα καλά κοστίζουν;

Αυτά τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της ALPINA, έχουν δώσει στην εταιρεία τη φήμη που απολαμβάνει σε όλο τον πλανήτη. Οι οδηγοί που θέλουν το καλύτερο σε κάθε επίπεδο, ξέρουν πού να απευθυνθούν. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς! Ελάτε σήμερα στη Σπανός ΑΕ, λ. Συγγρού 299, επίσημο αντιπρόσωπο της ALPINA στην Ελλάδα, και δημιουργήστε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε. Γίνετε κι εσείς μέλος της ξεχωριστής οικογένειας της ALPINA. Γιατί να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο;

Μάθετε περισσότερα στο +30 210 94 24 449 ή στο alpina@bmw-spanos.gr.

Alpina

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...