Όσα ξέρουμε για το νέο Kia XCeed που έρχεται τη Δευτέρα

Άλμα δυναμικότητας αλλά και εξηλεκτρισμού ετοιμάζεται να κάνει το Kia XCeed στην επερχόμενη ανανεωμένη του εκδοχή. Δείτε τι νέο θα φέρει το facelift του crossover μοντέλου.

  • -
  • -

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου crossover XCeed πριν από την αποκάλυψή του την επόμενη εβδομάδα. Το ανανεωμένο μοντέλο θα αποκτήσει μια νέα αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση, ένα βελτιωμένο και μοντέρνο εσωτερικό, ένα ολοκαίνουργιο σπορ επίπεδο εξοπλισμού GT-line και μια σειρά από αποδοτικές και ηλεκτροκίνητες επιλογές κινητήρων.

kia-xceed-skitso-pisw

Ως το μέλος με τις περισσότερες πωλήσεις της ευρωπαϊκής οικογένειας Ceed, το XCeed έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες για την επιβλητική θέση οδήγησης, τη δυναμική συμπεριφορά και την καθημερινή πρακτικότητα. Μια ολοκληρωμένη σειρά βελτιώσεων θα το καταστήσει μια ακόμη πιο δελεαστική πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία C-Crossover. Συνδυάζοντας μια σειρά κομψών εξωτερικών και εσωτερικών βελτιώσεων θα προστεθεί για πρώτη φορά η επιλογή μιας δυναμικής επένδυσης GT-line. Αυτή η νέα παραλλαγή θα συνδυάζει τα περιπετειώδη σχεδιαστικά στοιχεία ενός crossover με τη σπορ αίσθηση ενός εστιασμένου ευρωπαϊκού hatchback.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε τo νέο Kia Niro στη Γερμανία

Η άφιξη του νέου XCeed θα υποστηρίξει τη μετάβαση της Kia σε έναν πάροχο λύσεων βιώσιμης μετακίνησης, διαθέτοντας μια γκάμα ηλεκτροκίνητων κινητήρων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών  μιας ήπιας υβριδικής (MHEV) και  μιας plug-in υβριδικής (PHEV) έκδοσης. Οι πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας θα βελτιώσουν την καθημερινή χρηστικότητα και την απόλαυση πίσω από το τιμόνι.

Το νέο XCeed θα αποκαλυφθεί στο επίσημο κανάλι και τον ιστότοπο της Kia στις 10:00 π.μ. τη Δευτέρα 18 Ιουλίου πριν από τις ευρωπαϊκές πωλήσεις που θα ξεκινήσουν αργότερα φέτος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...