Άνοιξαν οι παραγγελίες του νέου Honda Civic στην Ελλάδα – Δείτε όλες τις τιμές

Υβριδικό, με κορυφαία ασφάλεια, σύγχρονο εσωτερικό, εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και δυναμική οδική συμπεριφορά, το νέο Civic θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα hatchback.

  • -
  • -

Η Honda ανακοίνωσε ότι η 11η γενιά του Civic θα βρίσκεται στις ελληνικές αντιπροσωπείες στα τέλη Σεπτεμβρίου και παράλληλα γνωστοποίησε τις τιμές του μοντέλου, ανοίγοντας τα βιβλία παραγγελιών.

Το ιαπωνικό hatch προσφέρεται στάνταρ με το προηγμένο υβριδικό σύνολο e:HEV απόδοσης 184 PS και 315 Nm, επιταχύνοντας από στάση στα 100 km/h σε 7,8 δευτερόλεπτα.

Παρά την υψηλή ισχύ, το Civic εκπέμπει μόλις 108 g/km CO2 μια επιτυγχάνει μέση κατανάλωση καυσίμου στα 4,7 lt/100 km. Μέσα στην πόλη κινείται σε μεγάλο ποσοστό σε EV Drive με μηδενικές εκπομπές ρύπων, κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης αλλάζει σε Hybrid Drive, ενώ στον αυτοκινητόδρομο εμπλέκεται το Engine Drive.

civic

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 4 προγράμματα οδήγησης (Normal, Sport, Eco και Individual).

Με 11 αερόσακους στον στάνταρ εξοπλισμό

Για πρώτη φορά στο Civic, οι top εκδόσεις Advance θα είναι εξοπλισμένες με έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.2” που προσφέρει στους χρήστες μία σειρά από προσαρμόσιμες ενδείξεις για την απεικόνιση των πλέον σχετικών γι’ αυτούς πληροφοριών. 

Το αυτοκίνητο περιλαμβάνει επίσης τη διευρυμένη σουίτα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού SENSING της Honda, που έχουν βελτιωθεί ειδικά γι’ αυτό το νέο μοντέλο. Αίσθηση κάνουν οι 11 αερόσακοι, που προσφέρονται από τη βασική κιόλας έκδοση.

civic

Το εσωτερικό είναι απέριττο και σύγχρονο. Παρέχει εξαιρετική ευρυχωρία κι ένα πορτμπαγκάζ που αγγίζει τα 400 lt χωρητικότητας.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του νέου Honda Civic

Το νέο Civic θα διατίθεται με μία παλέτα μοντέρνων εξωτερικών χρωμάτων, με το Sonic Grey να αποτελεί τη στάνταρ επιλογή. Επιπλέον χρώματα αμαξώματος περιλαμβάνουν τα φινιρίσματα Premium Crystal Red και Premium Crystal Blue pearlescent, καθώς και τα μεταλλικά Crystal Black και Platinum White.

civic

Οι τιμές του Honda Civic e:HEV στην Ελλάδα, ξεκινούν από 41.500 ευρώ, ωστόσο, όποιος το προ-παραγγείλει θα λάβει έκπτωση 50% στο τέλος ταξινόμησης. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Αναλυτικά οι τιμές λιανικής:

  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ELEGANCE: 41.500 €
  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT SPORT: 43.500 €
  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ADVANCE: 47.700 €


Το όφελος μετά την προ-παραγγελία:

  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ELEGANCE: 2.250 €
  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT SPORT: 2.400 €
  • CIVIC 5D 2.0 HYBRID eCVT ADVANCE: 2.600 €

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...