Μπορεί να δουλέψει ένα ποδήλατο με δύο μισές ρόδες; [video]

Τι θα γίνει αν αντί για έναν κλασικό τροχό στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, τοποθετήσουμε δύο μισούς; Κάποιος το δοκίμασε και μας δίνει την απάντηση.

  • -
  • -

Στον κόσμο του internet, πολλές φορές βλέπουμε απαντήσεις για ερωτήματα που κανείς δεν έθεσε. Ποιος αναρωτήθηκε ας πούμε, αν ένα ποδήλατο μπορεί να δουλέψει με δύο μισές ρόδες πίσω, αντί για μια ολόκληρη; Είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δεν σας πέρασε καν από το μυαλό. Και δεν υπάρχει και κανένας απολύτως λόγος. Κάποιος όμως, αποφάσισε να μας δείξει τι γίνεται και δεν θα κρύψουμε, ότι καθώς βλέπαμε το video, αναρωτηθήκαμε αν θα δουλέψει ή αν θα τουμπάρει στο πρώτο μέτρο.

Στο σενάριο του video, βλέπουμε ότι ένα πεζοδρόμιο έσπασε την εμπρός ζάντα στα δύο. Τότε ήρθε η φαεινή ιδέα στον αναβάτη, να την κόψει, να βάλει και ελαστικό στο κάθε μέρος και να την τοποθετήσει σαν δύο μισούς τροχούς. Δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι έριξε πολλή δουλειά. Έκοψε τη ζάντα, έβαλε με πατέντα το μισό ελαστικό και επιμήκυνε τον σκελετό του ποδηλάτου για να χωράνε οι δύο μισοί τροχοί να γυρνάνε ο ένας πίσω από τον άλλο, αλλά και να δημιουργηθεί βάση ώστε να τοποθετηθεί το επιπλέον εξάρτημα.

Δείτε ακόμη: Παραβίασε STOP, χτύπησε ποδηλάτη αλλά πήρε αποζημίωση - Πώς έγινε;

Ο μερακλής ποδηλάτης δεν αρκέστηκε στην κίνηση από τον… μισό τροχό και επιμήκυνε την αλυσίδα, για να φτάνει και στα δύο εξαρτήματα η δύναμη από τα πετάλια. Έτσι δουλεύει καλύτερα στις χαμηλότερες ταχύτητες και δεν δημιουργούνται «κενά» στις πεταλιές. Το concept είναι πολύ περίεργο και σίγουρα δεν έχετε δει ποτέ στο δρόμο ένα αντίστοιχο ποδήλατο. Λειτουργεί όμως; Κινείται κανονικά; Τι γίνεται αν θέλεις να κατέβεις από ένα σκαλοπάτι; Όλες οι απαντήσεις, στο video που ακολουθεί!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...