Citroen: «Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι ακριβά. Θα το αλλάξουμε αυτό»

Ο ερχομός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων απειλεί την ύπαρξη φτηνών εναλλακτικών για του αγοραστές, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Carlos Tavares, επικεφαλής της Citroen, όμως η γαλλική μάρκα θέλει να το αποτρέψει αυτό.

  • -
  • -

Τα μοντέλα που κινούνται με μπαταρία είναι ακριβότερα από τα θερμικά, αφενός επειδή πρόκειται για σχετικά νέα τεχνολογία και αφετέρου λόγω του ράλι ανόδου που παρατηρείται στα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι μπαταρίες τους.

Στόχος των Γάλλων, λοιπόν, είναι να μειώσουν το κόστος ώστε να δημιουργήσουν επιλογές οι οποίες θα είναι προσιτές σε αρκετά ευρύ κοινό.

Citroen

Σε αυτή την κατεύθυνση κινoύνται και με το νεότερο μοντέλο στην γκάμα της, την ë-C4 X, του οποίου οι τιμές αναμένεται να είναι παραπλήσιες με εκείνες που είχε η e-C4 C-Cross.

Δείτε ακόμα: Citroen C4 X & e-C4 X: Το νέο οικογενειακό sedan crossover

Στην Citroen αναφέρουν ότι δεν εστιάζουν στο να αλλάξουν χαρακτηριστικά όπως την τοποθέτηση ολοένα και μεγαλύτερης μπαταρίας, τακτική που ακολουθούν άλλες εταιρείες του χώρου. Αντί αυτού, προτιμούν να κρατήσουν την ίδια μπαταρία από την στιγμή που η χωρητικότητά της είναι επαρκής για τους αγοραστές, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο την τιμή στην οποία θα προσφέρουν τα προϊόντα τους.

Σε έναν κόσμο όπου όλα ακριβαίνουν εσύ τι θα προτιμήσεις; Περισσότερη τεχνολογία με μεγαλύτερη τιμή ή τα γνωστά αλλά σε πιο προσιτό εύρος;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...