Video - Δοκιμή: Νέο Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS DSG

To supermini της Skoda στην καλύτερη μορφή του. Το οδηγούμε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG και 110 ίππους!

  • -
  • -
Video - Δοκιμή: Νέο Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS DSG

Έχοντας πάντα στις πλάτες του τον τίτλο του value for money, το Skoda Fabia εξελίχθηκε σε ένα άκρως επιτυχημένο supermini. Καθώς εξελισσόταν όμως, το τσέχικο μοντέλο ωρίμαζε και σήμερα, δεν αποτελεί απλώς ένα αυτοκίνητο που προσφέρει πολλά σε ανταγωνιστική τιμή, αλλά στέκεται με αξιώσεις ανάμεσα στα κορυφαία του είδους του. Άλλωστε, η Skoda τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πρόσωπο, απέκτησε τη δική της ταυτότητα στο Volkswagen Group και πλέον, τίποτα δεν τη σταματάει.

Στο video, μπορείτε να δείτε τη δοκιμή μας για το Skoda Fabia. Ταξιδεύουμε μέχρι το Ναύπλιο για να σχηματίσουμε πλήρη άποψη και… αναφέρουμε. Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης έχει στα χέρια του ένα Fabia στην έκδοση με τον turbo τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα TSI του 1.0 λίτρου, με απόδοση στους 110 ίππους, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Το αποδοτικό σύνολο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος από ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Μάλιστα, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Style, το νέο Skoda Fabia είναι πλήρες σε τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Αν προσθέσετε στην εξίσωση τον κορυφαίο χώρο αποσκευών, αλλά και την ευρυχωρία της καμπίνας χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα MQB A0 που χρησιμοποιείται, καταλαβαίνετε γιατί θεωρούμε πως το νέο Skoda Fabia αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Δείτε τη video – δοκιμή μας στην αρχή της σελίδας για να μάθετε όλους τους τρόπους που χρησιμοποίησε η Skoda, προκειμένου να ανεβάσει ένα σκαλί πάνω το Fabia!