Το leasing δεν είναι μόνο για ιδιώτες… είναι και για επαγγελματίες!

Έχοντας πολλαπλά φορολογικά οφέλη, ευελιξία στις επιλογές και κάλυψη για οτιδήποτε προκύψει, η επιλογή επαγγελματικού αυτοκινήτου με leasing μοιάζει ιδανική.

  • -
  • -

Ο στόχος κάθε επιχείρησης είναι η κερδοφορία και η ανάπτυξη. Η σημερινή εποχή, απαιτεί να προσφέρεις ανταγωνιστικές προτάσεις και επαγγελματισμό, προκειμένου να ξεχωρίζεις και τελικά, να σε επιλέγει ο πελάτης. Το leasing ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μια εταιρεία ή έναν ελεύθερο επαγγελματία. Ας τα πάρουμε με τη σειρά, αναλύοντας τους λόγους που αξίζει να το επιλέξει ο επαγγελματίας και να δει τις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις επαγγελματικών οχημάτων που προσφέρει η FlexCar.  

Δεν δεσμεύει πολύτιμο κεφάλαιο

Η αγορά ενός ή περισσότερων επαγγελματικών αυτοκινήτων van ή pick up, σημαίνει ότι από τα ταμεία της εταιρείας θα βγει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίο θα μπορούσε να επενδυθεί στη δουλειά. Αν χρειάζονται αρκετά οχήματα, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Με το leasing της FlexCar η εταιρεία μισθώνει τα οχήματα που χρειάζεται, χωρίς να υποχρεώνεται να πληρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Από την άλλη, σε περίπτωση που η εταιρεία επιλέξει τη λύση της χρηματοδότησης, θα πληρώνει μηνιαία δόση δανείου. Αντίστοιχα, στο leasing, θα πρέπει επίσης να καταβάλλει ένα μηνιαίο ποσό, ωστόσο σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα του οχήματος! Μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service, ελαστικά, ακόμη και απρόοπτα όπως βλάβες, ζημιές από ατύχημα και κλοπή. Συνεπώς, οτιδήποτε κι αν προκύψει, ο επαγγελματίας ή η εταιρεία δεν θα χρειαστεί να πληρώσει ένα έκτακτο ποσό. Γνωρίζουν το αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλλεται μηνιαίως και… αυτό είναι. Από εκεί και πέρα, αναλαμβάνει η εταιρεία leasing και η ασφαλιστική.

Λύνει τα χέρια της επιχείρησης

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο χρόνος είναι χρήμα. Και αν αυτό δεν μας αφορά όταν πρόκειται για το προσωπικό μας όχημα, σίγουρα θα το διαπιστώσουμε όταν έρθει η ώρα συντήρησης ή προβλήματος για το επαγγελματικό. Ένα van ή ένα pick up σε μια επιχείρηση, αποτελεί εργαλείο δουλειάς. Το χρειάζεται καθημερινά, ενώ ο επαγγελματίας δεν θέλει να ασχολείται με τίποτα που να έχει σχέση με το όχημα. Θέλει μόνο να το φορτώνει, να το οδηγεί και να κάνει τη δουλειά του.

Η απόκτηση επαγγελματικού με leasing προσφέρει ακριβώς αυτό. Σε περίπτωση που κάτι χρειαστεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να ενημερώσει την εταιρεία leasing. Από εκεί και πέρα, όλα θα τα λύσουν εκείνοι. Σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή και κλοπής, αμέσως παρέχεται αντίστοιχο όχημα αντικατάστασης για να μη μείνει «ξεκρέμαστη» η επιχείρηση, φυσικά χωρίς χρέωση.

Το μίσθωμα περνά στα έξοδα της επιχείρησης

Ως ένα εργαλείο δουλειάς, το επαγγελματικό όχημα συνοδεύεται από κάποια πλεονεκτήματα όταν χρησιμοποιείται μέσω leasing. Πιο συγκεκριμένα, το μίσθωμα περνά στα έξοδα της επιχείρησης και ο ΦΠΑ εκπίπτει στο 100%, κάτι που ισχύει αποκλειστικά για τα οχήματα με άδεια επαγγελματικού, δηλαδή τα van και τα pick up. Έτσι υπάρχει και φορολογικό κέρδος για τον επιχειρηματία και παράλληλα, δεν εντάσσει το όχημα στο ενεργητικό του ισολογισμού.

Η επιχείρηση έχει να διαλέξει από ευρεία γκάμα επαγγελματικών

Στη FlexCar κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει το κατάλληλο van ή pick up για τις δικές του ανάγκες. Υπάρχουν μικρά, ευέλικτα van πόλης το πρακτικό FIAT Panda σε επαγγελματική εκδοχή, μεγαλύτερα όπως ένα Peugeot Partner, αλλά και van μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους, σαν το Citroen Jumpy και το Ford Transit, αντίστοιχα.

Όσοι θέλουν να περιορίσουν ακόμη πιο πολύ τα έξοδα κίνησης του επαγγελματικού τους, εκμεταλλευόμενοι τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, μπορούν να στραφούν στα ηλεκτροκίνητα Peugeot e-Expert και το στυλάτο LEVC VN5, ενώ εκείνοι που βολεύονται καλύτερα με ανοικτή καρότσα και θέλουν και εκτός δρόμου ικανότητες, δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τα pick up της FlexCar.

Το Ford Ranger, το Toyota Hilux αλλά και το μοντέρνο Jeep Gladiator είναι στις επιλογές του υποψήφιου πελάτη. Η πληρότητα του στόλου της FlexCar αποδεικνύεται από την ύπαρξη διαφορετικών προτάσεων. Υπάρχουν ακόμη και van-ψυγεία, για τους πελάτες που μεταφέρουν ευαίσθητα τρόφιμα. Φυσικά, εκτός από τα οχήματα που ήδη υπάρχουν, η FlexCar μπορεί να προσφέρει μίσθωση σε όποιο μοντέλο ζητήσει ο πελάτης και στην επιθυμητή διαμόρφωση.

Το leasing επαγγελματικού στην καλύτερη μορφή του από τη FlexCar

Η επιχείρηση ωφελείται σημαντικά από την επιλογή των σωστών συνεργατών και η FlexCar είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για να βιώσει κάποιος την εμπειρία του leasing. Αρχικά, δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το αυτοκίνητο και μπορεί να επιστραφεί οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, αν χρειαστεί κάποιο μεγαλύτερο ή με διαφορετικά χαρακτηριστικά, η επιχείρηση το δίνει πίσω και παίρνει αυτό που τη βολεύει καλύτερα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς του οχήματος όποτε το θελήσει. Η FlexCar δεν υποχρεώνει τον πελάτη της να πληρώσει προκαταβολή και το κάνει μόνο αν εκείνος θέλει, παρέχοντας απόλυτη ευελιξία και ευκολία. Το μοναδικό ποσό που καταβάλλεται στην αρχή είναι το FlexDeposit, το οποίο ισούται με δύο μισθώματα και επιστρέφεται μετά από 36 μήνες μίσθωσης ή αφαιρείται από το τελικό ποσό αν εξαγοραστεί το όχημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα επαγγελματικά οχήματα της FlexCar

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...