Υβριδικό αυτόματο SUV χωρίς τέλη και κατανάλωση 4,9 lt/100 km – Ποιο είναι;

Η μοντέρνα εμφάνιση, η κορυφαία αξιοπιστία και η εγγύηση 11 ετών είναι μερικά από τα σημεία – κλειδιά του συγκεκριμένου μοντέλου.

  • -
  • -

Η υβριδική τεχνολογία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς για την μείωση του κόστους χρήσης και καυσίμων. Έχοντας βοήθεια από τον ηλεκτροκινητήρα μέσα στην πόλη, τα υβριδικά αυτοκίνητα σημειώνουν σημαντικά μικρότερη κατανάλωση, ενώ δεν υπάρχει καμία υποχρέωση φόρτισης αφού το σύστημα συλλέγει ενέργεια κατά την επιβράδυνση και το φρενάρισμα, μετατρέποντάς τη σε ρεύμα.

Η άνεση βρίσκεται σε κορυφαίο βαθμό χάρη στο αυτόματο σύστημα μετάδοσης και η ησυχία βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς εντός πόλης μεγάλο μέρος των διαδρομών εκτελούνται με τον αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα. Σε ό,τι αφορά το μοντέλο που αναφερόμαστε, το πακέτο γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό χάρη στο SUV αμάξωμα, τη σύγχρονη εμφάνιση, τη φήμη αξιοπιστίας που το συνοδεύει αλλά και την εγγύηση των 11 ετών για το υβριδικό του σύστημα από την εταιρεία που το κατασκευάζει.

Πρόκειται για το Toyota C-HR, ένα SUV που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων για τα C-SUV και έχει πείσει χιλιάδες Έλληνες αγοραστές με την πληρότητα του πακέτου του. Οι τιμές ξεκινούν από τις 26.420 € για τη βασική έκδοση, από την οποία δεν λείπει απολύτως τίποτα σε επίπεδο ασφάλειας και έχει μια πολύ ικανοποιητική λίστα εξοπλισμού άνεσης. Ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρας φώτων είναι μερικά από τα στοιχεία που βρίσκονται στάνταρ στην πιο προσιτή έκδοση C-Enter.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα των 1.8 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αποδίδουν συνδυαστικά 122 ίππους, η κατανάλωση βάσει του ρεαλιστικού κύκλου μετρήσεων WLTP ορίζεται στα 4,9 λίτρα βενζίνης ανά 100 km και εκπέμπει μόλις 110 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά km, κάτι που το απαλλάσσει από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας και του επιτρέπει καθημερινή είσοδο στον δακτύλιο. Το αυτόματο κιβώτιο eCVT συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης προσδίδει άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα, αλλά και οικονομία καυσίμου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τον τιμοκατάλογο του Toyota C-HR μαζί με στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον εξοπλισμό. Επίσης, εδώ, μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο πεδίο για το Toyota C-HR GR Sport, με τη σπορ εμφάνιση που αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα του ιαπωνικού SUV.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...