Suzuki: Ένα SUV για κάθε οδηγό

Η Suzuki έχει το προνόμιο να περηφανεύεται ότι ίδρυσε μια ολόκληρη κατηγορία που προσφέρει στο κοινό αυτοκίνητα και κυρίως SUV τα οποία καλύπτουν κάθε απαίτηση. Παράλληλα, διαθέτει ορισμένα από τα πιο κορυφαία τετρακίνητα της αγοράς, συνδυάζοντας την ποιότητα με την αξιοπιστία και τις νέες εξηλεκτρισμένες τεχνολογίες.

  • -
  • -

Με περίπου 6 στα 10 αυτοκίνητα που πωλούνται να ανήκουν στα οχήματα ελευθέρου χρόνου - γνωστά και ως SUV - η Suzuki έχει κερδίσει επάξια τον ρόλο του ηγέτη στην δημοφιλέστερη κατηγορία. Την κληρονομιά της την εκτιμούν άπαντες, όπως και την ικανότητα να κατασκευάζει αυτοκίνητα που πιάνουν τον παλμό της εποχής. Η πληρότητα της γκάμας της ιαπωνικής φίρμας δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Δένει με ασύλληπτο τρόπο τη θάλασσα με το βουνό, την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη με τα πολύωρα ταξίδια, χωρίς περιορισμούς στην ευρυχωρία, την ποιότητα κύλισης και την ευρυχωρία των επιβατών.

Από το νεανικό IGNIS, έως το εικονικό JIMNY, το θρυλικό VITARA , το σπουδαίο S-CROSS και το πρωτοποριακό ACROSS , η ιαπωνική φίρμα μεγαλουργεί. Κι αυτό, διότι, σε όλα ενσωματώνει ευφυή συστήματα με καινοτόμους τρόπους, διατηρεί την ευχάριστη και συνάμα περιπετειώδη φιλοσοφία, συνδυάζει την αυθεντική τετρακίνηση με την υβριδική ή εξηλεκτρισμένη τεχνολογία, παρέχει ένα εξέχον εσωτερικό περιβάλλον και φυσικά, αυτό που αναζητούν πλέον όλοι: Οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το ένα και μοναδικό Ignis 

Στα compact SUV το IGNIS, η λέξη unique περιγράφει καλύτερα από καμία άλλη τη φιλοσοφία του. Ένα μικρό σε διαστάσεις αλλά τόσο πληθωρικό σε αρετές μοντέλο που προβάλλει τον μοντερνισμό σε κάθε λεπτομέρειά του. Διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του κι ενσωματώνει ένα ευφυές υβριδικό σύστημα που εξασφαλίζει την βέλτιστη οικονομία καυσίμου απαιτώντας μόλις 4,9 lt/100 km. Ο βενζινοκινητήρας των 1.200 cc απόδοσης 83 ίππων χαρίζει αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και παράγει χαμηλές εκπομπές ρύπων που έχουν σαν αποτέλεσμα, ο κάτοχος να απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας.

suzuki

Την ίδια στιγμή, το κόμπακτ αμάξωμα το καθιστά ιδανικό για τις μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης, όντας ευέλικτο και πρακτικό, και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, του χαρίζουν τα απαραίτητα crossover χαρακτηριστικά. Διαθέσιμο σε έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς, αλλά και τετρακίνητο, σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίπτωση, είτε πατήσεις σε χιόνι, είτε σε άμμο και χώμα.

Ο θρύλος των SUV

Στο άκουσμα του ονόματος VITARA άπαντες επευφημούν. Ελάχιστα μοντέλα έχουν γράψει τόσο επιτυχημένη ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή. Ο ιδρυτής των καθαρόαιμων SUV με την εκπληκτική οδηγική αρτιότητα και την αισθητική του που έχει κερδίσει ακόμη και το άκρως απαιτητικό γυναικείο κοινό, θέτει τους κανόνες.

suzuki

Το VITARA είναι το αυτοκίνητο που κάνει τα πάντα και συμφέρει. Δεν του λείπει το παραμικρό. Αντιθέτως δείχνει τον δρόμο με την διορατικότητά του και τις ανεξάντλητες δυνατότητές του. Εξαιρετικά άνετο στην άσφαλτο και συνάμα εντυπωσιακό σε πιο σκληρές συνθήκες. Έχοντας τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στην κατηγορία και μηχανική τετρακίνηση ALLGRIP - με 4 επιλογές - δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Η τεχνολογία Strong Hybrid προσφέρει ένα ακόμη ατού. Είτε εκκινείς από στάση, είτε κάνεις όπισθεν, είτε κινείσαι με χαμηλή ταχύτητα, το VITARA δεν καίει ούτε λίτρο καυσίμου. Κινείται ηλεκτρικά και αθόρυβα, με τον άκρως αποδοτικό κινητήρα να πετυχαίνει μέση κατανάλωση στα 5,3 lt/100 km.

Η αξιοπιστία του αυτοκινήτου αυτού είναι παροιμιώδης, η συνδεσιμότητα έχει αναβαθμιστεί πλήρως με προηγμένες οθόνες και λειτουργίες, ενώ τα paddles αλλαγής των σχέσεων στο τιμόνι δίνουν έναν επιπλέον τόνο διασκέδασης, σε συνδυασμό πάντα με την υβριδική τεχνολογία.

Τεχνολογική ευστοχία

Με τα S-CROSS και ACROSS η Suzuki εξελίσσεται περαιτέρω. Δείχνει ότι είναι μια μάρκα που δεν σταματά πουθενά και ανοίγει διαρκώς νέους ορίζοντες. Δύο αυτοκίνητα που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς οικογενειάρχες, ιδανικά για ξέγνοιαστες διαδρομές, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική πρακτικότητα.

suzuki

Στο S-CROSS η υβριδική τεχνολογία συνδυάζεται με έναν ισχυρό 1.4 BoosterJet Hybrid 48V κινητήρα και 4 modes τετρακίνησης ALLGRIP SELECT διασφαλίζοντας μια αψεγάδιαστη εμπειρία ταξιδιού. Τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας του πακέτου Suzuki Safety Support δίνουν αυτό ακριβώς που αναζητείς από το επόμενο αυτοκίνητό σου. Ένα extra large SUV που ενθουσιάζει από το πρώτο χιλιόμετρο και παρέχει στον οδηγό μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

suzuki

Από την άλλη, η τεχνολογική ευστοχία του ACROSS απελευθερώνει την ισχύ χωρίς συμβιβασμούς. Με σαφώς πιο premium διάκοσμο, σαγηνευτική σχεδίαση, πληθώρα συστημάτων και ανεπανάληπτη ευρυχωρία, το μεγάλο ιαπωνικό SUV αγγίζει την τελειότητα. Το plug-in hybrid σύνολο των 306 HP χαρίζει επιδόσεις sportcar και το ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης E-Four εξασφαλίζει τη σταθερότητα και την πρόσφυση σε κάθε διαδρομή και επιφάνεια. Η ισχύς είναι άφθονη, ανεξάντλητη και χωρίς να προκαλεί θόρυβο. Η μπαταρία φορτίζει εύκολα στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε σταθμό, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου του 1 lt στα 100 km να αφήνει άναυδο τον οδηγό. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκθαμβωτικό 4WD SUV.

Το γνήσιο 4Χ4 Jimny

Οι λάτρεις των τετρακίνητων θεωρούν το JIMNY  "βασιλιά". Ένα συμπαγές και αυθεντικό off-roader με διαχρονικό design που ξεχωρίζει τόσο μέσα στη "ζούγκλα" των μεγαλουπόλεων όσο και στην οργιώδη φύση. Η τετρακίνηση AllGrip Pro, το άκαμπτο πλαίσιο, η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων και ο ισχυρός βενζινοκινητήρας 1.5 lt., υπόσχονται μια απολαυστική οδηγική εμπειρία.

suzuki

Μια ματιά μόνο αρκεί για να αντιληφθεί ο καθένας πως το JIMNY έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιεί το ένστικτο της περιπέτειας. Η απόδοση του κινητήρα, η οικονομία σε βενζίνη, τα εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ο πολυλειτουργικός αποθηκευτικός χώρος το καθιστούν έναν μαχητή των δρόμων, το απόλυτο εργαλείο για την καθημερινότητα του οδηγού.

Κάνε εσύ την επιλογή 

Η Suzuki πρωταγωνιστεί χάρη στην πλήρη γκάμα των SUV, διαθέτοντας υβριδικά, plug-in hybrid και 4Χ4 AllGrip μοντέλα με ξεχωριστή αισθητική και χαρακτήρα που κερδίζουν την εκτίμηση των πελατών με την απαράμιλλη αντοχή, την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα να κινούνται με αξιοθαύμαστη άνεση σε κάθε έδαφος. 

Αν το lifestyle της πόλης σε γοητεύει, τότε το IGNIS είναι η πιο σωστή και οικονομική επιλογή. Αν βάζεις σε προτεραιότητα τις οικογενειακές ανάγκες και το εκλεπτυσμένο στυλ, τα S-CROSS και ACROSS μπαίνουν πρώτα στη λίστα. Το VITARA απευθύνεται σε κάθε έναν χάρη στο πολυτάλαντο ρεπερτόριό του, ενώ ο καθαρόαιμος off-roader δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το JIMNY.

Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της Suzuki ή επισκέψου ένα κατάστημα και σύντομα θα έχεις επιλέξει το νέο σου αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...