Οικογενειακό coupe crossover χωρίς Τέλη Κυκλοφορίας, με έκπτωση 3.000 € - Ποιο είναι;

Με αποδοτικό μοτέρ βενζίνης και πλούσιο εξοπλισμό, προσφέρει μοντέρνα εμφάνιση σε χαμηλή τιμή.

  • -
  • -

Με τα coupe crossover και SUV να καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο μέρος της αγοράς μέρα με την μέρα, είναι λογικό όλο και περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές να έλκονται προς αυτά. Οι επιλογές πλέον είναι αρκετές και καλύπτουν μεγάλο φάσμα προτιμήσεων αλλά και τιμών, έχοντας τουλάχιστον μία πρόταση για την πλειοψηφία του κοινού.

Το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα έρχεται με κυρίαρχο όπλο την μοντέρνα εμφάνιση αλλά και την σχετικά χαμηλή τιμή συγκριτικά με τα όσα προσφέρει. Εξοπλισμένο με ένα αποδοτικό μοτέρ βενζίνης 100 ίππων έχει αξιοσέβαστες επιδόσεις, ενώ ταυτόχρονα δεν χαλά το οικολογικό του αλλά και οικονομικό του προφίλ. Η μέση κατανάλωση βρίσκεται στα 5,4 lt/100km και τα 122g/km εκπομπών CO2 μεταφράζονται σε μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας.

Από πλευράς εξοπλισμού το συγκεκριμένο πακέτο είναι αρκετά πλούσιο περιέχοντας στοιχεία όπως: Σύστημα Mirror Screen (Apple CarPlay / Android Auto), προβολείς τεχνολογίας LED και μία πλήρη ομπρέλα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας. Από πλευράς χώρων το crossover θα μεταφέρει εύκολα μία τετραμελή οικογένεια, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 380 lt.

Το κόστος για όλα αυτά; Χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια του Έλληνα αντιπροσώπου ο οποίος κάνει έκπτωση 3.000 € σε όλες τις εκδόσεις, μόλις 22.600 ευρώ! Το μοντέλο; Φυσικά το Citroen C4 C-Cross, το μικρομεσαίο coupe crossover της γαλλικής μάρκας το οποίο διατίθεται με κινητήρες βενζίνης, diesel, ακόμη και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου που χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα με τις τιμές να ξεκινούν από τις 23.650 € (Από αυτές αφαιρέστε και τις 3.000 € της προσφοράς). Τέλος, εδώ μπορείτε να βρείτε στοιχεία για την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

c4 c-cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...