Ηλεκτρικό Citroen ξεπούλησε μέσα σε 18 λεπτά!

Μία από τις πιο γρήγορες πωλήσεις στην ιστορία έκανε το νεότερο ηλεκτρικό μοντέλο της Citroen, καθώς αγοράστηκαν όλες οι μονάδες που οι Γάλλοι είχαν σχεδιάσει να κατασκευάσουν, μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

  • -
  • -

Μόλις 18 λεπτά. Αυτός ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε η Citroen, ώστε να μην έχει κανένα απούλητο αυτοκίνητο από το πιο πρόσφατο ηλεκτρικό μοντέλο που παρουσίασε, παρά τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Το μοντέλο το οποίο ξεπούλησε μέσα σε αυτά τα 18 λεπτά είναι το My Ami Buggy, ένα όχημα που η γαλλική μάρκα είχε ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει σε περιορισμένο αριθμό, στοιχείο που δεν μειώνει το επίτευγμα καθώς δεν είναι ένα μοντέλο με διαφορετικό και μοναδικό χαρακτήρα.

Ami Buggy

Πρόκειται για την πιο περιπετειώδη έκδοση του λιλιπούτειου ηλεκτρικού οχήματος Ami, η οποία έχει την μορφή buggy. Οι αλλαγές τις οποίες έκαναν οι Γάλλοι ξεκινούν με την αφαίρεση των δύο θυρών. Στη θέση τους τοποθετήθηκαν μεταλλικοί σωλήνες, στοιχείο που δίνει τον απαραίτητο αέρα περιπέτειας και επιτρέπει την πιο άμεση επαφή με τη φύση.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen Ami: H επανάσταση στις αστικές μετακινήσεις [video]

Εκτός από τις πόρτες έχει αντικατασταθεί και η γυάλινη οροφή. Στην θέση της πλέον συναντάμε μουσαμά ο οποίος μπορεί να αφαιρείται πολύ εύκολα, ώστε οι επιβάτες να αισθάνονται ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία. Επιπλέον αυτών έχει τοποθετηθεί μία αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Οι οπτικές αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμα ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση των προφυλακτήρων τόσο μπροστά όσο και πίσω, τροχούς 14 ιντσών με νέο σχέδιο και χρυσό χρώμα, ενώ το ίδιο το όχημα είναι βαμμένο χακί με κίτρινες λεπτομέρειες.

Περίμενες να ξεπουλήσει τόσο άμεσα, ένα τόσο ιδιαίτερο όχημα;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...