Τρελάθηκε η Citroen; Στην παραγωγή το Ami Buggy!

Με μία ξαφνική κίνηση η Citroen μετέτρεψε το δημοφιλές Ami σε buggy, κάνοντάς το έτσι το ιδανικό αυτοκίνητο για παραλία!

  • -
  • -

Πολύ λίγοι αλλά και πολύ τυχεροί θα είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους το Citroen Ami, στην buggy έκδοση που μόλις ανακοινώθηκε από την γαλλική μάρκα.

Η Citroen προχώρησε στην παρουσίαση της πιο περιπετειώδους έκδοσης του λιλιπούτειου ηλεκτρικού οχήματος, η οποία έχει την μορφή buggy. Οι αλλαγές τις οποίες έκαναν οι Γάλλοι ξεκινούν με την αφαίρεση των δύο θυρών. Στη θέση τους τοποθετήθηκαν μεταλλικοί σωλήνες, στοιχείο που δίνει τον απαραίτητο αέρα περιπέτειας και επιτρέπει την πιο άμεση επαφή με τη φύση.

Ami Buggy

Εκτός από τις πόρτες έχει αντικατασταθεί και η γυάλινη οροφή. Στην θέση της πλέον συναντάμε μουσαμά ο οποίος μπορεί να αφαιρείται πολύ εύκολα, ώστε οι επιβάτες να αισθάνονται ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία. Επιπλέον αυτών έχει τοποθετηθεί μία αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Δείτε ακόμα: Video-Δοκιμή Citroen Ami: H επανάσταση στις αστικές μετακινήσεις

Οι οπτικές αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμα ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση των προφυλακτήρων τόσο μπροστά όσο και πίσω, τροχούς 14 ιντσών με νέο σχέδιο και χρυσό χρώμα, ενώ το ίδιο το όχημα είναι βαμμένο χακί με κίτρινες λεπτομέρειες.

Η Citroen θα παράξει μόλις 50 μονάδες, οπότε θα είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να το κάνουν δικό τους. Μάλιστα, η εταιρεία θα προσφέρει σε αυτούς τους τυχερούς δωρεάν παράδοση στο σπίτι τους ή σε κάποιο άλλο σημείο που εκείνοι θα επιλέξουν.

Θα τρέξεις για να προλάβεις να το αγοράσεις ή όχι;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...