Diesel supermini που καίει 4,2 lt/100 km και δεν πληρώνει τέλη – Ποιο είναι;

Παράλληλα έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ 340 λίτρων, πολύ καλό εξοπλισμό από τη βασική του έκδοση και μόλις ανανεώθηκε.

  • -
  • -

Πολλοί υποψήφιοι αγοραστές ψάχνουν για diesel προτάσεις στην κατηγορία των supermini. Η οικονομία στα καύσιμα μαζί με τη μεγάλη αυτονομία φτιάχνουν έναν πολύ καλό συνδυασμό, ενώ πλέον οι κινητήρες είναι πολύ πιο πολιτισμένοι από το παρελθόν, με χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και μειωμένη τραχύτητα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια κορυφαία πετρελαιοκίνητη πρόταση στην κατηγορία των supermini. Η συγκεκριμένη μάρκα έχει μεγάλη παράδοση στους diesel και αντιπροσωπεύουν μεγάλη μερίδα των πωλήσεών της.

clio

Μιλάμε φυσικά για το νέο Renault Clio 1.5 Blue dCi με τους 100 ίππους, που ισορροπεί τέλεια την καθημερινή χρηστικότητα με την ελάχιστη κατανάλωση. Το εργοστάσιο ανακοινώνει ότι χρειάζεται μόνο 4,2 λίτρα για να καλύψει 100 χιλιόμετρα, νούμερο που δεν απέχει πολύ από το πραγματικό. Την ίδια ώρα, οι 100 ίπποι του diesel μπορεί να μην ακούγονται πολλοί, συνδυάζονται όμως με 260 Nm ροπής διαθέσιμα από χαμηλά και ένα έξυπνα κλιμακωμένο χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων.

back

Το Renault Clio με τον diesel κινητήρα είναι διαθέσιμο σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, αμφότερα πλήρη σε τεχνολογία και συστήματα ασφαλείας. Οι φθηνότερες εκδόσεις δεν «πάνε πακέτο» με τον diesel, οπότε η πιο προσιτή είναι η Evolution με τιμή 23.970 €. Ψηλότερα, υπάρχει η Evolution Plus, η οποία αγγίζει τις 24.970 €. Στο πακέτο του συγκεκριμένου supermini συμπεριλαμβάνονται οι αρκετά καλοί χώροι για τους επιβάτες, αφού μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση ακόμη και τέσσερις ενήλικες. Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών των 340 λίτρων συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της κατηγορίας του. Με ένα κλικ εδώ, μεταφέρεστε στον αναλυτικό τιμοκατάλογο του μοντέλου.

clio

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...