Αγορά αυτοκινήτου VS μίσθωση: Γιατί σε συμφέρει να μισθώσεις

Μηδέν άγχος, επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου και σταθερές χρεώσεις, ό,τι κι αν συμβεί. Ο συναρπαστικός κόσμος της μίσθωσης μας αφορά όλους!

  • -
  • -

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου αποτελεί μια μοναδική στιγμή. Η πρώτη φορά που θα το αντικρίσεις σίγουρα θα παραμείνει στη μνήμη σου για καιρό, ενώ η διάθεσή σου για βόλτες και ταξίδια θα ανέβει κατακόρυφα. Αυτοκίνητο όμως σημαίνει και υποχρεώσεις, απρόοπτα έξοδα, άγχος. Τουλάχιστον στην αγορά. Γιατί στη μίσθωση, δεν θα τα συναντήσεις ποτέ! Ειδικά στη FlexCar που συνδυάζει πολλά από τα πλεονεκτήματα δύο διαφορετικών κόσμων: αυτών του leasing και της ενοικίασης αυτοκινήτου.

Γιατί σε συμφέρει να μισθώσεις ένα αυτοκίνητο;

Μισθώνοντας ένα αυτοκίνητο, θα πληρώνεις ένα σταθερό ποσό κάθε μήνα για τη χρήση του. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε κι αν προκύψει, καλύπτεται από την εταιρεία μίσθωσης. Βλάβες, ατυχήματα και λοιπά απρόοπτα, όπως μια διάρρηξη ή ολική κλοπή, δεν σε απασχολούν. Όταν ξεκινάει ο μήνας γνωρίζεις το ποσό του μισθώματος και αυτό είναι όλο. Ό,τι κι αν συμβεί, δεν θα πληρώσεις περισσότερα.

Μάλιστα, προσφέρεται και μεικτή ασφάλιση, που σημαίνει ότι και ατύχημα αν προκληθεί με δική σου υπαιτιότητα, θα πληρώσεις μόνο το συμφωνημένο ποσό απαλλαγής. Φυσικά καλύπτονται και όλα τα υπόλοιπα έξοδα, όπως συντήρηση του οχήματος, τέλη κυκλοφορίας και ελαστικά. Μόνο το καύσιμο μένει στον οδηγό ή η φόρτιση, αν πρόκειται για ηλεκτρικό.

Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης, το μίσθωμα περνά στα έξοδα (μαζί με τον ΦΠΑ), ενώ βέβαια, η χρήση ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινήτου βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της δραστηριότητάς σου, όπως και το γεγονός ότι δεν θα μείνεις ποτέ χωρίς αυτοκίνητο. Ακόμη κι αν κάτι πάθει, θα παραλάβεις αμέσως όχημα αντικατάστασης.

Τι παραπάνω προσφέρει η μίσθωση στη FlexCar;

Το leasing στην καλύτερη μορφή του, προσφέρεται από τη FlexCar. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τον ιδανικό τρόπο για να ανακαλύψεις αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο. Με στόχο την απόλυτη ευελιξία, στη FlexCar επιλέγεις το όχημα που σε καλύπτει και σου αρέσει περισσότερο, χωρίς να χρειάζεται η μεγάλη προκαταβολή που συνήθως συνοδεύει τα συμβόλαια leasing, παρά μόνο ένα μικρό ποσό ως εγγύηση. Το καλύτερο όμως, είναι ότι αν οι ανάγκες σου πια δεν είναι οι ίδιες ή απλώς, θέλεις κάτι άλλο, μπορείς να αλλάξεις αυτοκίνητο όποτε το επιθυμείς.

Αντίστοιχα, χωρίς καμία δέσμευση, μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να εξαγοράσεις το αυτοκίνητο που έχεις στην κατοχή σου, ενώ αν θες ξαφνικά να το επιστρέψεις, χωρίς να πάρεις κάποιο άλλο ή να το αγοράσεις, μπορείς να το κάνεις.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό της FlexCar είναι ότι δεν σε δεσμεύει με το συμβόλαιο και έχεις την ελευθερία να κάνεις ο,τι θέλεις. Δεν χρειάζεσαι άλλο το αυτοκίνητο; Το επιστρέφεις. Το λάτρεψες και θέλεις να το αγοράσεις; Το κάνεις, χωρίς να περιμένεις να τελειώσει το leasing. Το βαρέθηκες; Το αλλάζεις με κάποιο άλλο! Με οποιαδήποτε διάθεση κι αν… ξυπνήσεις, το συμβόλαιο της FlexCar δεν θα σε κρατήσει πίσω και θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τέλεια την επιθυμία σου.

Μηδέν δεσμεύσεις, μηδέν άγχος, μηδέν υποχρεώσεις! Απλά πληρώνεις ένα μηνιαίο μίσθωμα και όλα τα υπόλοιπα, τα κάνει η FlexCar. Άλλωστε η ταχύτατη, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι ένα μοναδικό γνώρισμα της FlexCar στην αγορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...