Αποκάλυψη για το Polestar 3 - Πάνω από 600 km αυτονομίας

Το πρώτο SUV της Polestar θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, αλλά μέχρι τότε η σουηδική εταιρεία μας δίνει μία ακόμα καλύτερη εικόνα του νέου μοντέλου της

  • -
  • -

Η Polestar έχει γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, πως ετοιμάζεται να προσθέσει στη γκάμα της δύο νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι το πρώτο της SUV, το οποίο και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο της χρονιάς που διανύουμε.

Παρόλα αυτά, η Polestar έδωσε στη δημοσιότητα μία… άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία του αυτοκινήτου από το πλάι, και μάλιστα την πρώτη χωρίς καμουφλάζ. Το σχήμα του είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό, ενώ διατηρεί κάποια κοινά στοιχεία με το Polestar 2. Πληροφορίες που αφορούν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά στόχος είναι να ξεπερνάει τα 600 χιλιόμετρα αυτονομίας

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Οδηγούμε το Polestar 2 [video]


Επίσης, στην έκδοση που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθούν δύο ηλεκτροκινητήρες και η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται και από τους τέσσερις τροχούς. Σημειώστε, ότι θα κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στην Κίνα, με τις παραγγελίες να ανοίγουν τον Οκτώβριο με την αποκάλυψη του.

Τέλος, τα πρώτα μοντέλα θα φτάσουν στους κατόχους τους στις αρχές του νέου έτους. Σε κάθε περίπτωση, το Polestar 3 είναι εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία. Αναμένεται να αποτελέσει αυτό με τις περισσότερες πωλήσεις, με τους ανθρώπους της σουηδικής εταιρείας να στοχεύουν να σκαρφαλώσουν από τις 29.000 ταξινομήσεις που μετράνε σήμερα, στις 290.000 παγκοσμίως το 2025.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...