Αυτόματο B-SUV: Kia Stonic ή Volkswagen T-Cross; Δείτε τι ψηφίσατε

Θέσαμε αντιμέτωπα δύο επιτυχημένα B-SUV με αυτόματο κιβώτιο, και η ψηφοφορία ανέδειξε έναν ξεκάθαρο νικητή, ο οποίος επικράτησε με σημαντική διαφορά.

  • -
  • -

Όταν οι ανάγκες είναι πολλές αλλά το budget επιτρέπει τη χρήση ενός αυτοκινήτου, καλούμαστε να βρούμε ένα μοντέλο που «να τα κάνει όλα». Τα B-SUV φημίζονται για το πολυχρηστικό ταλέντο τους και βρήκαμε δύο από τα πιο επιτυχημένα, για να μας πείτε ποιο προτιμάτε. Από τη μια, έχουμε το Kia Stonic στην κορυφαία εκδοχή του με ήπια υβριδικό τούρμπο κινητήρα 1.0 λίτρου, 120 ίππους και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Από την άλλη, συναντάμε το Volkswagen T-Cross, ένα νεανικό SUV με τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1.0 λίτρου, 110 ίππους και αυτόματο σασμάν DSG, επίσης με επτά σχέσεις. Τα δύο μοντέλα προσφέρουν παρόμοια πράγματα στους ιδιοκτήτες τους, με τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους να επιτρέπει ευέλικτες μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά και δυνατότητα ταξιδιού, αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα. Στις αυτόματες εκδόσεις τους τα καταφέρνουν ακόμη πιο καλά εντός πόλης, ενώ ευνοούνται και οι επιδόσεις χάρη στις περισσότερες σχέσεις του κιβωτίου, έναντι των χειροκίνητων προτάσεων.

Ποιο αυτόματο B-SUV προτιμήσατε;

Καθώς το Kia Stonic έχει φθηνότερες τιμές, για τη σύγκριση των δύο μοντέλων επιλέξαμε την κορυφαία του έκδοση, η τιμή της οποίας το φέρνει αντιμέτωπο με τη βασική αυτόματη έκδοση του Volkswagen T-Cross. Ο επιπλέον εξοπλισμός, μαζί με τη δυναμική εμφάνιση του πακέτου GT-Line αλλά και την επταετή εργοστασιακή εγγύηση της Kia, έφερε το Stonic σε πλεονεκτική θέση. Συγκεκριμένα, αυτά ήταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

  • Kia Stonic: 72%
  • Volkswagen T-Cross: 28%

Η ψηφοφορία είναι ακόμα live, οπότε εδώ μπορείτε να ψηφίσετε κι εσείς, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Επίσης, μπορείτε να μελετήσετε τον αναλυτικό πίνακα σύγκρισης των δύο μοντέλων, και να δείτε τιμοκατάλογο, τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό για το Kia Stonic, ή τα αντίστοιχα του Volkswagen T-Cross.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...