Gerard Pique-Shakira: Σε ποιον θα καταλήξει η συλλογή αυτοκινήτων;

Gerard Pique και Shakira χώρισαν επίσημα, με τον καθένα να ακολουθεί διαφορετικό δρόμο. Ο ποδοσφαιριστής της Barcelona θα πάρει φεύγοντας και την εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του. Το ζευγάρι ωστόσο είχε αγοράσει ένα μοντέλο μαζί. Τι θα γίνει με αυτό;

  • -
  • -

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός της Barcelona διαθέτει στην κατοχή του μία συλλογή με αυτοκίνητα που πολλοί θα ζήλευαν. O Gerard Piquet δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα γερμανικά μοντέλα, καθώς από εκεί προέρχονται όλα πλην ενός. Αυτά θα τα πάρει μαζί του μετά τον χωρισμό από τη Shakira. Ας δούμε ποια είναι: 

Porsche 911 Turbo S

Pique

Από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα στη συλλογή του είναι μία Porsche 911 Turbo S του 2020 η οποία έχει 6κύλινδρο μπόξερ μοτέρ με 450 ίππους. Κάνει το 0-100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 304 km/h.

Aston Martin DB9

Pique

Καταιγιστικές επιδόσεις και για το μοναδικό μοντέλο στη συλλογή του Ισπανού που δεν προέρχεται από τη Γερμανία. Πρόκειται για μία Aston Martin DB9 του 2013 η οποία χάρη στον ατμοσφαιρικό V12 των 6,0 λίτρων αποδίδει 517 ίππους, απαιτώντας μόλις 4,6 δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100 km/h από στάση, ενώ συνεχίζει να επιταχύνει μέχρι να φτάσει τα 295 km/h.

Audi S8 Plus

Pique

Από εδώ και πέρα η συλλογή του Pique περιλαμβάνει μοντέλα μόνο από την Audi, καθώς η Barcelona είχε επί σειρά ετών συνεργασία με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Το S8 Plus του 2016 είναι το πιο εντυπωσιακό από τα μεταξύ των τεσσάρων, καθώς αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Επιπλέον, διαθέτει αστείρευτη δύναμη η οποία προέρχεται από ένα V8 σύνολο 4,0 λίτρων που αποδίδει 605 ίππους, κάνοντας έτσι το 0-100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα και φτάνοντας μέχρι τα 305 km/h τελική.

Audi Q7

Pique

Το συγκεκριμένο μάλλον αποκτήθηκε το 2017 μάλλον για οικογενειακές μετακινήσεις, καθώς είναι με τον κινητήρα των 2,0 λίτρων, οπότε οι επιδόσεις του απέχουν από εκείνες των προηγούμενων μοντέλων. Έτσι, οι 252 ίπποι που έχει είναι αρκετοί για 6,9 δευτερόλεπτα χρόνο επιτάχυνσης και 233 km/h τελική ταχύτητα.

Audi SQ7

Pique

Προφανώς το γερμανικό SUV άρεσε στον Pique, οπότε θέλησε να το αποκτήσει και σε μία ταχύτερη έκδοση. Έτσι, το 2019 βρέθηκε στην κατοχή και το SQ7. Κάτω από το καπό αυτή τη φορά συναντάμε κινητήρα πετρελαίου, ο οποίος αποδίδει 435 ίππους και 900 Nm ροπής, οπότε το 0-100 km/h είναι μια σύντομη διαδικασία που διαρκεί 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Audi RS6 Avant Daytona

Pique

Ακόμα ένα μοντέλο με οικογενειακό προφίλ αλλά επιδόσεις supercar που συναντάμε στο γκαράζ του Pique είναι το Audi RS6 Avant Daytona του 2017. Ο κινητήρας είναι V8 στα 4,0 λίτρα με 605 ίππους, οπότε το κοντέρ χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα για να δείξει 100 km/h, ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 250 km/h προτού μπει ο ηλεκτρονικός περιοριστής ταχύτητας.

Porsche Cayenne E-Hybrid Coupe

Pique

Gerard Pique και Shakira είχαν αγοράσει το 2021 την plug-in υβριδική έκδοση του SUV της Porsche, την Cayenne E-Hybrid Coupe. Το αυτοκίνητο προοριζόταν για οικογενειακή ως επί τω πλείστον χρήση και επιλέχθηκε από το πρώην ζευγάρι επειδή μπορεί να κινείται ελεύθερα ακόμα και σε περιοχές όπου υπάρχουν περιορισμοί με βάση τους ρύπους. Παρά το οικολογικό πρόσωπο το αυτοκίνητο δε στερείται δύναμης και είναι μία γνήσια Porsche, καθώς το θερμικό κομμάτι είναι ένας V8 4,0 λίτρων, ο οποίος σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα στέλνουν στους τροχούς 680 ίππους. Έτσι, 3,8 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για την επιτάχυνση 0-100 km/h και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 295 km/h.

Το θέμα είναι, τι θα γίνει με την Cayenne; Ποιος θα την πάρει φεύγοντας;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...