Υβριδικό supermini με 100 PS, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση 4,1 lt/100 km - Ποιο είναι;

Μοντέρνο, πλούσιο σε τεχνολογίες και πάνω απ’ όλα οικονομικό, τόσο σε κατανάλωση αλλά και στην απόκτηση.

  • -
  • -

Εάν αναπολείτε τις παλιές, καλές εποχές όπου ένα αυτοκίνητο πόλης κόστιζε… όσο θα έπρεπε να κοστίζει ένα αυτοκίνητο πόλης και τα supermini δεν ξεπερνούσαν με το καλημέρα το φράγμα των 20.000 ευρώ, σας καταλαβαίνουμε. Με τις τιμές όλων των μοντέλων να ανεβαίνουν με αμείωτο ρυθμό, μοιάζει σχεδόν αδιανόητο να βρεις μία πραγματικά ενδιαφέρουσα επιλογή που δεν κοστίζει μία περιουσία.

Παραδόξως όμως, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας επισημαίνουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορεί να σας έχουν διαφύγει και είναι κρίμα να χάσετε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το supermini που έχουμε επιλέξει σήμερα. Είναι μοντέρνο, ευρύχωρο, πλούσιο τεχνολογικά, με υβριδική τεχνολογία και με τιμή οριακά πάνω από τις 20.000 €. Συγκεκριμένα, ως ήπια υβριδικό ξεκινάει από τα 20.390 €. Τι παίρνετε σε αυτά τα λεφτά;

Ένα σύγχρονο compact μοντέλο που μόλις ανανεώθηκε, με αποδοτικό 1.000άρι μοτέρ βενζίνης το οποίο υποστηρίζεται και από ήπια υβριδική τεχνολογία 48V για να χαρίζει αξιοσημείωτη οικονομία καυσίμου και χαμηλό κόστος χρήσης. Με κατανάλωση 5,1 lt/100km δεν θα γίνετε κολλητοί με τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων της γειτονιάς, ενώ ο οικολογικός χαρακτήρας του συγκεκριμένου συνόλου σημαίνει πως εκπέμπει μόλις 116 gr/km CO2, με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Ποιο είναι το μοντέλο; Το τελευταίας γενιάς Hyundai i20 στην έκδοση 1.0 T-GDi 100 PS Hybrid συνδυασμένη με το πακέτο εξοπλισμού Exclusive. Αυτό σας εξασφαλίζει τεχνολογίες όπως μία πλήρη σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, φώτα τεχνολογίας LED, κάμερα οπισθοπορίας και αισθητήρες παρκαρίσματος, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, οθόνης για το infotainment 8” με ασύρματη σύνδεση Android Auto/Apple CarPlay και πολλά ακόμη.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αντίστοιχα στοιχεία και για την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

i20

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...