Video: Γίνεται να ρυμουλκήσεις τρέιλερ με Lamborghini Huracan;

Και μάλιστα όχι με μια οποιαδήποτε Huracan, αλλά με μια βελτιωμένη, με περίπου 800 ίππους στους τροχούς. Μπορεί να το κάνει;

  • -
  • -

Το λαϊκό ρητό «έκαστος στο είδος του» μπορεί να εφαρμοστεί και στα αυτοκίνητα. Αν θες να τραβάς τρέιλερ με σκάφος, μπαγκαζιέρα ή οτιδήποτε άλλο, συνήθως αγοράζεις ένα ικανό SUV ή κάποιο pick-up, που κάνουν τη δουλειά εύκολα και αποτελεσματικά. Από την άλλη, για πίστα και γρήγορες βόλτες, αγοράζεις ένα supercar αν σου επιτρέπεται από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Εδώ όμως έχουμε μια περίπτωση που ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini Huracan θέλησε να δοκιμάσει την ελκτική ικανότητα του ιταλικού μοντέλου. Και μάλιστα σε βελτιωμένη εκδοχή. Ο V10 κινητήρας των 5.2 λίτρων πλέον διαθέτει turbo και η απόδοση του συνόλου, τουλάχιστον στη χαρτογράφηση που «έτρεχε» στο βίντεο, είναι στους 800 ίππους στους τροχούς.

Τι ρυμούλκησε με τη Lamborghini Huracan;

Αφού τοποθέτησε μια αυτοσχέδια βάση συνδεδεμένη απευθείας με το σασί της Lamborghini, τράβηξε διάφορα τρέιλερ με… ποικιλία φορτίων. Από παλιά αυτοκίνητα και φορτηγάκια pick-up, μέχρι ένα βελτιωμένο Audi RS6 και μια… Lamborghini Urus, αντιστρέφοντας τους ρόλους και βάζοντας το SUV στο τρέιλερ, αντί για το αντίστροφο.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε τη Lamborghini Huracan STO στην πίστα!

Μάλιστα δυσκολεύτηκαν αρκετά να χωρέσουν την Urus στην πλατφόρμα του τρέιλερ, λόγω του μεγάλου φάρδους της. Ωστόσο τελικά βρέθηκε λύση και η αποστολή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σύμφωνα με τον δημιουργό του video, κατάφεραν να τραβήξουν μέχρι και 4.530 κιλά (10.000 lbs).

Ποιος YouTuber έκανε το πείραμα;

Πρόκειται για τον Alex Choi, που διατηρεί ένα πολύ δημοφιλές κανάλι στο YouTube και συνηθίζει τα «περίεργα» πειράματα. Σε αυτό το video δεν ρυμουλκεί απλώς βαριά οχήματα με τη Lamborghini Huracan αλλά επιχειρεί διάφορα, όπως εκκίνηση με τέρμα γκάζι, ενώ στο τρέιλερ βρίσκονται αυτοκίνητα! Το θέαμα μιας βελτιωμένης Huracan να ρυμουλκεί είναι ανεπανάληπτο πάντως και σίγουρα, τραβούσε την προσοχή όλων στο δρόμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...