Πάρε μετοχές Tesla όσο προλαβαίνεις. Ανοίγει εστιατόρια και σινεμά!

Η Tesla μπορεί να προσφέρει ταχύτατη φόρτιση στα αυτοκίνητά της, όμως θέλει να κάνει οδηγούς και επιβάτες να περνάνε περισσότερη ώρα στους Superchargers της (και φυσικά να βάζει περισσότερα λεφτά στα ταμεία της).

  • -
  • -

Η εταιρεία του Elon Musk σκοπεύει να επεκταθεί σε δύο νέους τομείς, με τους οποίους δεν είχε καμία σχέση μέχρι στιγμής. Την εστίαση και την ψυχαγωγία. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα ώστε να αιτηθεί τη σχετική άδεια, προκειμένου να κατασκευάσει ένα διώροφο κτίριο.

Drive-in

Σε αυτό, πάντα σύμφωνα με τα σχέδια, θα μπορεί να βρει ο επισκέπτης drive-in σινεμά (εκείνα στα οποία βλέπεις ταινία μέσα από το αυτοκίνητό σου), χώρους για φαγητό, bars και φυσικά, σημεία για να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Tesla: Προσλαμβάνει αποφοίτους λυκείου με 140 ευρώ/μέρα

Ο πολυχώρος της Tesla, αν υλοποιηθεί, θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στην περιοχή του Hollywood, με σκοπό να απευθυνθεί σε κοινό με αυξημένη οικονομική άνεση.

Η πρώτη αναφορά σε έναν τέτοιο πολυχώρο έγινε από τον Elon Musk το 2018, όταν είχε αναφέρει ότι σκεφτόταν να δημιουργήσει ένα σημείο με φορτιστές, drive-in σινεμά, χώρο για roller skates και φαγητό, δηλαδή περίπου αυτό το οποίο δείχνουν τα σχέδια που είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας.

Drive-in

Μία σημαντική διαφορά σε σχέση με όσα ξέρουμε από άλλους παρόμοιους χώρους είναι ότι στο drive-in σινεμά δε θα προβάλλονται ταινίες πλήρους διάρκειας, αλλά υλικό των 30 λεπτών σε διάρκεια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ένα αυτοκίνητο της εταιρείας μπορεί σχεδόν να γεμίσει την μπαταρία του, οπότε δεν είναι τυχαία η επιλογή.

Ο αδερφός του Elon Musk, Kimbal Musk, έχει ήδη αλυσίδα εστιατορίων, οπότε υπάρχει η γνώση στην οικογένεια σχετικά με το πώς να κινηθούν σε αυτόν τον χώρο.

Εκτιμήσεις από ανεξάρτητες πηγές αναφέρουν ότι αν η Tesla επεκτείνει αυτή τη δραστηριότητα, θα μπορούσε να έχει επιπλέον τζίρο που θα φτάνει ή και θα ξεπερνάει τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια.

Θα πηγαίνατε σε ένα τέτοιο μέρος, ώστε να συνδυάσετε τη φόρτιση με βόλτα;

 
Drive-in

Drive-in

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...