Top 10 Μοντέλα 23 – 29 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 23 – 29 Μαΐου

Για ακόμα μία εβδομάδα η κορυφή είναι υπόθεση ενός SUV…

  • -
  • -

Τα SUV κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά και φυσικά στο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινό. Για ακόμα μία εβδομάδα, ένα μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας βρίσκεται στη κορυφή της λίστας με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν τη προσοχή των επισκεπτών του GOCAR. Ο λόγος για το Suzuki Vitara, το οποίο σκαρφάλωσε στην κορυφή και παρέμεινε εκεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε το Toyota Yaris Cross, το οποίο τις προηγούμενες εβδομάδες έδειχνε ακλόνητο από την πρώτη θέση. Μπορεί η κατάσταση στην κορυφή να παρέμεινε αναλλοίωτη, αλλά στις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις.
Πιο συγκεκριμένα, από την 5η θέση συναντάμε σήμερα στην 3η το Hyundai Tucson, την ώρα που δύο θέσεις κέρδισε το Peugeot 2008 φιγουράροντας πλέον 4ο. Σημαντική άνοδο σημείωσε και το Cupra Formentor που από 8ο βρίσκεται σήμερα να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Το μοναδικό μοντέλο που δεν ανήκει στην κατηγορία των SUV παραμένει το Toyota Yaris, κερδίζοντας μάλιστα μία θέση, όντας 6ο. Πίσω του συναντάμε το Hyundai Kona που έχασε πολλές θέσεις πέφτοντας από την 3η θέση στην 7η. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το Suzuki S-Cross, το οποίο είναι 8ο, την ώρα που Dacia Duster και Mercedes-Benz GLA διατήρησαν τη θέση τους, συμπληρώνοντας την πρώτη δεκάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ


Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...