Hyundai Tucson: Τι σου προσφέρει η πιο προσιτή έκδοση στα 27.290 €;

Το εντυπωσιακό SUV της Hyundai προσφέρεται σε πολλές εκδόσεις, έχοντας στην γκάμα του οτιδήποτε μπορεί να ζητήσει κανείς. Τι δίνει όμως στο βασικό πακέτο του;

  • -
  • -

Όσοι αναζητούν ένα οικογενειακό SUV δεν γίνεται να μην έχουν εξετάσει την περίπτωση του Hyundai Tucson. Το κορεάτικο μοντέλο εντυπωσιάζει με τη σχεδίασή του, αλλά δεν μένει εκεί, αφού αποτελεί ένα από τα πληρέστερα πακέτα. Η γκάμα των εκδόσεών του το επιβεβαιώνει άλλωστε, καθώς προσφέρεται ως βενζινοκίνητο και diesel με ήπια υβριδική τεχνολογία, full υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα και Plug-in υβριδική έκδοση, πάλι με κινητήρα βενζίνης.

Οικογενειακό SUV με άπλετους χώρους και ικανό κινητήρα

Η βασική έκδοσή του χρησιμοποιεί τον τετρακύλινδρο τούρμπο, ήπια υβριδικό 48V βενζινοκινητήρα των 1.6 λίτρων με 150 ίππους, κίνηση στους εμπρός τροχούς και χειροκίνητο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Σε αυτή του τη μορφή, το Hyundai Tucson κοστίζει 27.290 € με απλό χρώμα και προσφέρει πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις, συγκρατημένη κατανάλωση καυσίμου και υψηλά επίπεδα άνεσης.

Το εσωτερικό διακρίνεται για τη λειτουργικότητα και την ποιότητά του. Η τεχνολογία ρέει άφθονη τόσο στον τομέα της ασφάλειας, όσο και των πολυμέσων, ενώ με πορτμπαγκάζ 577 λίτρα θα χωρέσει όλες τις αποσκευές των οικογενειακών ταξιδιών. Τα 0-100 km/h ολοκληρώνονται σε 10,3 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 189 km/h και η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 6,5 λίτρα ανά 100 km σύμφωνα με τον ρεαλιστικό κύκλο μετρήσεων WLTP.

Δείτε τη Video-δοκιμή του Hyundai Tucson 1.6Τ 48V Hybrid 4WD DCT 180 PS

Οδηγείς ξέγνοιαστος!

Σαν κερασάκι στην τούρτα πρέπει να προσθέσουμε και την εργοστασιακή εγγύηση των πέντε ετών και μάλιστα, χωρίς κανέναν χιλιομετρικό περιορισμό! Η Hyundai επίσης προσφέρει δωρεάν οδική βοήθεια για πέντε χρόνια, όσο διαρκεί και η εγγύηση δηλαδή, οπότε σε κάθε περίπτωση έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Άλλωστε, η κορεάτικη φίρμα φημίζεται για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της! Εδώ μπορείτε να δείτε όλο τον τιμοκατάλογο του Hyundai Tucson και εδώ, τον τιμοκατάλογο των Plug-In Hybrid εκδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...