Πάρε ιδέες για τις διακοπές σου: 10 van που έγιναν τροχόσπιτα! [video]

Η μόδας της μετατροπής επαγγελματικών van και minibus σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αποκτά όλο και περισσότερους φίλους. Μήπως είσαι ένας από αυτούς;

  • -
  • -

Οι διακοπές και ειδικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αποτελούν για πολλούς το highlight της χρονιάς. Με την Ελλάδα να έχει να μας προσφέρει τόσο μεγάλη γκάμα προορισμών που θα ταιριάξουν σε όλα τα γούστα, πολλές φορές είναι κρίμα να περιοριστείς σε ένα μόνο μέρος. Είτε προτιμάς βουνό, είτε θάλασσα, η χώρα μας έχει την δυνατότητα να στο προσφέρει απλόχερα.

Τα προβλήματα όμως που έρχονται μαζί με τις πολλαπλές επιλογές, είναι τόσο η οργάνωση όσο και το κόστος. Δεν είναι για όλους εύκολο το να κλείσουν σε δύο ή τρία ξενοδοχεία και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Κάπου εκεί είναι που αρχίζεις να βλέπεις την ιδέα του van με άλλο μάτι.

camper-van-troxospito

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι φαν των ταξιδιών και των εξορμήσεων ενστερνίζονται την χρήση van που έχουν μετατρέψει μόνοι τους σε τροχόσπιτα. Δεν μιλάμε για ένα στρώμα και μία βαλίτσα στο πίσω μέρος ενός επαγγελματικού, αλλά για πραγματικά εκθαμβωτικές δημιουργίες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό μόλις δεις πόσα πράγματα μπορούν να χωρέσουν στο χώρο φόρτωσης.

Δείτε ακόμη: Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο: Πόσο κοστίζει η ενοικίαση και η αγορά

Από van που μπορούν να σε συνοδέψουν μέχρι την πιο δύσβατη παραλία ή μονοπάτι έως ολόκληρα αστικά λεωφορεία που έχουν μετατραπεί σε ζεστούς χώρους που θυμίζουν διαμέρισμα. Kαι όλα αυτά, συχνά με μόνο όπλο το μεράκι των ιδιοκτητών, χωρίς καμία παρέμβαση από εταιρείες που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους μετατροπές.

camper-van-troxospito-podilata

Παρακάτω ακολουθούν 10 ξεχωριστές δημιουργίες ανθρώπων με όρεξη για περιπέτεια. Αν σου αρέσουν πάρε ιδέες ώστε να αλλάξεις και τα δικά σου ταξίδια για πάντα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...