Ετοιμοπαράδοτο crossover με κατανάλωση 4,8 lt/100km και τιμή 14.000 € - Ποιο είναι;

Με μηδαμινό κόστος συντήρησης χάρη στον οικονομικό κινητήρα και τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας, το παίρνεις σήμερα κιόλας.

  • -
  • -

Δεν αποτελεί μυστικό πλέον, ότι μόλις ένα αυτοκίνητο εμπλουτιστεί με crossover χαρακτηριστικά, η ζήτηση για αυτό πιθανότατα να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Το έχουμε δει να συμβαίνει ουκ ολίγες φορές, με μοντέλα κάθε μεγέθους να πολλαπλασιάζουν το κοινό τους από την μία στιγμή στην άλλη. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προσθέσουν το μαγικό γράμμα “X” ή την λέξη “Cross” ή κάποιο άλλο αντίστοιχο χαρακτηριστικό που παραπέμπει σε off-road φιλοσοφία και από εκεί η επιτυχία είναι θέμα χρόνου.

Λογικά κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα, το οποίο όχι απλά ανανεώθηκε πρόσφατα και πλέον έρχεται με το χαρακτηριστικό “X” που αναφέραμε στο όνομα, αλλά είναι και ετοιμοπαράδοτο. Το γνωρίσαμε ως ένα μικρό, ευέλικτο μοντέλο για την πόλη, το οποίο περνώντας στην τρίτη του γενιά διαφοροποιείται σημαντικά και γίνεται ένα αστικό crossover, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος και ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών έρχονται να υποστηρίξουν την στροφή αυτή στο χαρακτήρα του μοντέλου, χωρίς όμως να χάνει τα «ατού» που το έκαναν επιτυχημένο στις δύο προηγούμενες γενιές του.

Παρά τις αυξημένες διαστάσεις, ο κύκλος στροφής παραμένει εντυπωσιακός (ακτίνα 4,7 μέτρων), ενώ ο οικονομικός βενζινοκινητήρας των 1.000 κυβικών εκατοστών χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 4,8 λίτρων και εκπομπές ρύπων τόσο χαμηλές που απαλλάσσουν το μοντέλο σε όλες του τις εκδόσεις από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας.

Ποιο είναι το μοντέλο; Μα φυσικά το νέο Toyota Aygo X, το οποίο στην έκδοση 1.0 Χ ξεκινά από τις 14.370 ευρώ. Πλέον είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και σαν να μην έφτανε αυτό, ο τοπικός αντιπρόσωπος έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα κομμάτια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει το δικό του από σήμερα κιόλας! Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων όλη την διαθέσιμη γκάμα του νέου crossover πόλης, ενώ μπορείτε να διαβάστε και την πρώτη δοκιμή του Toyota Aygo Χ στην Ελλάδα.

aygo x

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...