Audi, Ford, Kia: Δοκιμάζουμε 3 γρήγορα ηλεκτρικά crossover – Ποιο προτιμάς;

Εξαιρετικές επιδόσεις, μεγάλες αυτονομίες και χώροι για όλους. Αυτά τα τρία ηλεκτρικά crossover ικανοποιούν οικογενειακές ανάγκες αλλά και ανήσυχα πνεύματα!

  • -
  • -

Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα θετικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκίνησης, οι κατασκευαστές φτιάχνουν γρήγορα μοντέλα που έχουν σαν στόχο να συναρπάσουν με τις επιδόσεις τους. Επειδή όμως η αγορά επιτάσσει πολλές crossover προτάσεις, τα συνδυάζουν, δημιουργώντας υπερυψωμένες κατασκευές με απίστευτη ισχύ! Εδώ έχουμε να κάνουμε με τρία πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα. Ας τα πιάσουμε με τη σειρά!

Audi Q4 e-tron 50 Sportback

Προσφέροντας το Q4 e-tron με δύο αμαξώματα, η Audi χτυπά διάνα και δίνει μια επιλογή για όλους. Οι πιο «ανήσυχοι» μπορούν να επιλέξουν το Sportback με τις κουπέ αναλογίες, που δεν κάνει παραχωρήσεις στους χώρους, ούτε στο στυλ! Από την άλλη, στην έκδοση 50 που είχαμε στη διάθεσή μας, οι 299 ίπποι και η τετρακίνηση quattro προσφέρουν εξαιρετική επιτάχυνση και επιδόσεις που παλαιότερα, μόνο σπορ αυτοκίνητα μπορούσαν να πετύχουν. 0-100 km/h σε 6,2 δευτερόλεπτα λοιπόν και αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τα 500 χιλιόμετρα, χάρη στην μπαταρία των 77 kWh. Δείτε εδώ τη video δοκιμή μας!

Ford Mustang Mach-E GT

Με τη Mustang Mach-E, η Ford ξεσήκωσε τα πλήθη και εύλογα, προέκυψε το ερώτημα: αξίζει να φέρει το όνομα Mustang; Όποια κι αν είναι η απάντηση που δίνει ο καθένας, δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι μιλάμε για ένα κορυφαίο crossover με δυναμικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Στην έκδοση GT τώρα, όλα τα παραπάνω, μπαίνουν στον υπερθετικό. Οι 487 ίπποι καθηλώνουν με την επιτάχυνση που προσφέρουν, τα αμορτισέρ MagneRide δίνουν άλλη υπόσταση στην εμπειρία οδήγησης και η εμφάνιση προκαλεί δέος. Διαβάστε εδώ τη δοκιμή μας!

Kia EV6

Η κορυφαία έκδοση του Kia EV6 για την ώρα, είναι εκείνη με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, την τετρακίνηση και τους 325 ίππους. Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να την οδηγήσουμε και το μοντέλο της Kia από τη Νότια Κορέα μας εντυπωσίασε με τους χώρους, τις επιδόσεις, την ισορροπημένη οδική συμπεριφορά και την ποιότητά του. Στο κομμάτι της εμφάνισης δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και ειδικά στο πίσω μέρος, η εικόνα είναι δυναμική και πρωτότυπη. Αργότερα θα έρθει και η έκδοση GT η οποία αναμένεται να προσδώσει ακόμη περισσότερο δυναμισμό στο EV6, εστιάζοντας περισσότερο στη σπορ πτυχή της προσωπικότητάς του. Διαβάστε εδώ τη δοκιμή μας!

Αφού διαβάσετε τις δοκιμές και δείτε τη video δοκιμή μας για το Audi, πείτε μας ποιο crossover σας κέρδισε ψηφίζοντας στο poll που ακολουθεί ακριβώς από κάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...