Video: 7χρονος «κλέβει» το Kia του μπαμπά, βγαίνει βόλτα και... φυσικά τρακάρει

Ο μικρός βούτηξε τα κλειδιά όσο οι γονείς του ήταν για ύπνο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς στο τρακάρισμα.

  • -
  • -

Όλοι ξέρουμε ότι τα παιδιά, είναι ικανά να κάνουν το οτιδήποτε αν τους μπει βαθιά μέσα στο μυαλό. Η οδήγηση ενός SUV δεν εξαιρείται από τον κανόνα, όπως αποδεικνύεται και από το παρακάτω video. Ένας 7χρονος είδε ότι οι γονείς του έπεσαν για ύπνο και δεν έχασε την ευκαιρία να βγει μια βόλτα. Δεν εννοούμε να φύγει από το σπίτι και να εξερευνήσει τη γειτονιά του αλλά να βουτήξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας και να απομακρυνθεί αρκετά.  

Μπήκε λοιπόν μέσα στο KIA Sportage και βγήκε στους δρόμους. Ο επτάχρονος Daniel Wittenbach ήξερε τι πρέπει να κάνει για να θέσει το όχημα σε κίνηση, όμως προφανώς δεν γνωρίζει από κανονική οδήγηση. Δεν είναι υπερβολή ότι στους δρόμους που κινήθηκε, έσπειρε τον πανικό αφού έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα και ακολουθούσε ακανόνιστη πορεία που έθετε σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο, όσο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Δείτε ακόμη: 13χρονος πιάνει 325 km/h με την Bugatti του μπαμπά

Οι περαστικοί προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να ανοίξουν το αυτοκίνητο για να τον απομακρύνουν από το τιμόνι, αφού προφανώς είδαν ότι στη θέση του οδηγού είναι ένα μικρό παιδί. Οι κλήσεις προς την αστυνομία έπεσαν «βροχή» και λίγο μετά, η εμπειρία οδήγησης του Kia Sportage έφτασε στο τέλος της για τον μικρό Daniel, όταν τράκαρε με ένα Jeep Liberty (Cherokee στην Ευρώπη). Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του για το περιστατικό.

Ο επτάχρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και έδειξε να έχει καταλάβει το λάθος του. Ο πατέρας του, τόνισε ότι εκείνος και η γυναίκα του είναι υπεύθυνοι γονείς που αγαπάνε το παιδί τους. «Δεν είμαστε κακοί γονείς, το λέω γιατί είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας χαρακτηρίσει και θα το πει» ανέφερε μεταξύ άλλων. Τουλάχιστον, το περιστατικό έληξε χωρίς να μετρήσουμε κανένα τραυματισμό, μόνο υλικές ζημιές. Ελπίζουμε, οι γονείς του Daniel να κρύψουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων μέχρι να βγάλει δίπλωμα οδήγησης...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...