Top 10 Μοντέλα 16 – 22 Μαΐου

Top 10 Μοντέλα 16 – 22 Μαΐου

Έχουμε νέο νικητή στο εβδομαδιαίο Top 10.

  • -
  • -

Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε. Μετά από ένα συντριπτικό σερί πολλών εβδομάδων το Toyota Yaris Cross αποχωρίζεται την πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε. . Το ιαπωνικό B-SUV θα πρέπει να αρκεστεί για τώρα στην δεύτερη θέση, καθώς το Suzuki Vitara ήρθε και κατέκτησε την κορυφή. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρίσκεται το Hyundai Kona, ένα μοντέλο που σημείωσε τεράστια πρόοδο όντας 7ο πριν από επτά ημέρες. Το Suzuki S-Cross ήρθε στην 4η θέση από το νούμερο 8 που βρισκόταν, ενώ την πεντάδα κλείνει το Hyundai Tucson.

Πίσω τους το Peugeot 2008 είναι 6ο, με το επιτυχημένο Toyota Yaris να ακολουθεί. Την δεκάδα κλείνουν τα Cupra Formentor, Dacia Duster και Mercedes-Benz GLA, με αυτή την σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...