Οικογενειακό crossover με κινητήρα 1.6, 200 ίππους και τιμή κάτω από 30.000 €! Ποιο είναι;

Από τον εξοπλισμό του δεν λείπει τίποτα απολύτως και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων.

  • -
  • -

Ψάχνοντας για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με αρκετούς χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες, ζωηρές επιδόσεις και φυσιολογική τιμή, δεν είναι και πολλές οι επιλογές που δίνονται από την αγορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα πρέπει να γίνει συμβιβασμός σε τουλάχιστον έναν από τους τομείς, όμως δεν λείπουν αυτές που όχι μόνο δεν σε καλούν να «διαγράψεις» κάποιο από τα θέλω σου, αλλά σου προσφέρουν και πολλά περισσότερα.

Όπως για παράδειγμα εξαιρετικό εξοπλισμό, προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, κομψή εμφάνιση, ακόμη και δυνατότητα κίνησης πέρα από την άσφαλτο. Το συγκεκριμένο crossover που διαλέγουμε σε αυτή την περίπτωση, συνδυάζει όλα τα παραπάνω καθώς κινείται από έναν αποδοτικό τούρμπο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.6 λίτρων με απόδοση 204 ίππων. Η ισχύς τους δεν προκαλεί υψηλή κατανάλωση, χάρη και στο έξυπνο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων που προσφέρεται ως στάνταρ.

Φυσικά μιλάμε για το Kia XCeed, ένα μοντέλο το οποίο έχει αποδείξει την αξία του στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις. Στην έκδοση 1.6 T-GDI 7DCT EX Dynamic με τους 204 ίππους συνδυάζει τις επιδόσεις με τους χώρους, το στυλ και την εκδρομική διάθεση, δίχως να απαιτεί παράλογο ποσό για την απόκτησή του. 28.390 € ζητά η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία και δύο από τα στοιχεία που καθιστούν το πακέτο ακαταμάχητο, είναι η εργοστασιακή εγγύηση των επτά χρόνων και τα πέντε χρόνια δωρεάν σέρβις.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο του μοντέλου, με αναλυτικά στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...