Αποκλειστικό Video: Οδηγούμε τη Ferrari 296 GTB των 830 PS

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης και το GOCAR στο εργοστάσιο της Ferrari και στους δρόμους του Maranello με την ολοκαίνουρια 296 GTB των 830 ίππων. Μια… τρομακτική εμπειρία. Η μοναδική ελληνική video-δοκιμή έρχεται στο GOCAR!

  • -
  • -

Η Ferrari 296 GTB είναι ένα μοντέλο φτιαγμένο μέσα από τις πιο έντονες αντιθέσεις. Μπορεί να κινείται ηλεκτρικά και εντελώς αθόρυβα, και την αμέσως επόμενη στιγμή να γκρεμίζει βουνά με τη δύναμη και τον ήχο της. Μοντέρνα, εξηλεκτρισμένη και ταυτόχρονα σκληροπυρηνική όσο οι καλύτερες στην ιστορία της μάρκας. Ασφαλής στην καθημερινή μετακίνηση, αλλά πραγματικός φόβος και τρόμος στο όριο χωρίς τα σοφιστικέ ηλεκτρονικά της. Η συνέχεια που κάθε πραγματικός λάτρης της αυτοκίνησης θα ήθελε για το μύθο της Ferrari.

Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που έχει φτιάξει ποτέ η Ferrari. Ένα ρίσκο που πρέπει οπωσδήποτε να πετύχει. H αγωνία χτυπάει κόκκινο, όπως και το χρώμα της. Το GOCAR και ο Μιχάλης Γεωργιάδης ήταν από τους πρώτους που δοκίμασαν το νέο δημιούργημα του Maranello με τους 830 ίππους και τον ολοκαίνουριο τούρμπο V6 2,9 lt που βάζει τη μάρκα σε μια νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, δίνοντας ψυχή και συναίσθημα στην υβριδική τεχνολογία.

Τόλμη, γοητεία και τρόμος στους δρόμους του Maranello. Και στις οθόνες σας. Η μοναδική ελληνική video-δοκιμή έρχεται αποκλειστικά στο GOCAR. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το teaser που ετοιμάσαμε. Και κάντε τώρα εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε τη full version τη στιγμή που θα ανέβει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...