Υβριδικό crossover, με 5,3 lt/100 km και τιμή κάτω από 22.000 €! - Ποιο είναι;

Επιπλέον, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στο δακτύλιο!

  • -
  • -

Μπορεί η κατηγορία των B-SUV να είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο τετράμηνο του 2022 μικρότερη μεν, αλλά ανοδική τάση παρουσίασε και το segment των C-SUV. Η πληθώρα χώρων, σε συνδυασμό με το αυξημένο επίπεδο πρακτικότητας είναι στοιχεία που καθιστούν τα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας ενδιαφέροντα. Ειδικά, όσες προτάσεις συνδυάζουν τα παραπάνω στοιχεία με προσιτό κόστος.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή του Suzuki S-Cross 1.4 Hybrid 2WD

Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση του νέου Suzuki S-Cross, του οποίου η νεότερη γενιά παρουσιάστηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα. Το ιαπωνικό μοντέλο ανήκει στην κατηγορία των C-SUV και προσφέρει άφθονους χώρους στο εσωτερικό του. Συνδυάζει την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τις πολύ καλές off road ικανότητες, ενώ για όσους επιθυμούν το κάτι παραπάνω προσφέρεται και με το σύστημα τετρακίνησης Allgrip. Μάλιστα, η νεότερη γενιά συνδυάζεται με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, κάτι που μεταφράζεται σε μειωμένη κατανάλωση και οικολογικό χαρακτήρα. Με τη γλώσσα των αριθμών αυτό μεταφράζεται σε μόλις 5,3 lt/100 km, αλλά και με δεδομένο ότι εκπέμπει 120 gr/kmCO2, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ κινείται ελεύθερα στον δακτύλιο. Και όλα τα με τη βασική έκδοση εφοδιασμένη με τον κινητήρα των 1.400 ccκαι απόδοση 129 ίππων να ξεκινάει από τα 21.730 €.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις εκδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Suzuki S-Cross πατήστε εδώ, ενώ εδώ θα βρείτε ό,τι αναζητείτε για τα υπόλοιπα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...