Ακρίβεια καυσίμων: Η μίξη νερού με diesel ίσως είναι η λύση! [video]

Λέγεται HydroDiesel+ και η εταιρεία Trillion υπόσχεται πως μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο θέμα της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

  • -
  • -

Η κλιματική αλλαγή και η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα της εποχής, έχοντας τεράστιο αντίκτυπο και στην αυτοκίνηση. Δεν είναι υπερβολή πως η μορφή της έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το τεράστιο μείζον θέμα. Σήμερα, μία start up εταιρεία με την ονομασία Trillion, υποστηρίζει πως διαθέτει ένα νέο είδος καυσίμου, το HydroDiesel, το οποίο μπορεί να αποτελέσει λύση του προβλήματος σήμερα.  Η ανάμειξη του νερού με κάθε είδος καυσίμου είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Όμως, η Trillion έχει αναπτύξει μία νανοτεχνολογία που εγχύει ένα χημικό διάλυμα νερού μεγέθους νανομέτρων, μέσα σε σταγονίδια καυσίμου ντίζελ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της εκπομπής ρύπων, τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του κινητήρα, αλλά και βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η διαδικασία που ακολουθεί η Trillion έχει σαν αποτέλεσα να αφαιρείται μία συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου που χρησιμοποιείται σε κινητήρες ντίζελ, εγχύοντας τα σταγονίδια νερού. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται κατά 20% η ποσότητα που απαιτείται. Όσον αφορά τις μειωμένες εκπομπές ρύπων, το HydroDiesel+ έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητους οργανισμού, με αποτελέσματα να κάνουν λόγο για μείωση των επιβλαβών ουσιών από 40% έως και 90%! Το σημαντικότερο στην περίπτωση του συγκεκριμένου καυσίμου είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις υπάρχουσες υποδομές, μετατρέποντας σε πιο καθαρά τα σημερινά καύσιμα. Δείτε στο παρακάτω τη διαφορά! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ



Η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με το επιστημονικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Houston στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και θεωρεί ότι μπορεί να συμβάλλει στην άμεση μείωση των εκπομπών ρύπων και στην ανάγκη για «καθαρά» καύσιμα. Βέβαια, δεν είναι μόνο η Trillion που υποστηρίζει ανάλογες τεχνολογίες, αφού είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν πως τα βιοκαύσιμα είναι μία εφικτή και άμεσα εφαρμόσιμη λύση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...