Ford Mustang: Θα μπορεί να μαρσάρει μέσω κινητού!

Πατέντα για μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα κατέθεσε η Ford, προσθέτοντας άλλο επίπεδο συνδεσιμότητας της Mustang με το κινητό του οδηγού.

  • -
  • -

Σήμερα τα smartphones μας μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα. Οι περισσότεροι πληρώνουν από εκεί τους λογαριασμούς τους, παραγγέλνουν φαγητό, χρησιμοποιούν τις κάρτες τους… και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Η Ford όμως βρήκε τον τρόπο να προσθέσει ακόμη μια λειτουργία στα κινητά μας, που η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μας είχε περάσει από το μυαλό. Η Mustang θα συνδέεται με το smartphone μας και θα μπορεί να μαρσάρει με ένα άγγιγμα στην οθόνη του!

Δεν θα χρειάζεται κανείς να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και ο χρήστης της εφαρμογής το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει είναι να την ανοίξει, να ενεργοποιήσει τον κινητήρα και να επιλέξει το ανάλογο feature από το μενού. Θα μπορεί επίσης να γίνει και μέσω του κλειδιού του αυτοκινήτου, αν ενεργοποιηθεί η λειτουργία. Η Ford κατέθεσε τη συγκεκριμένη πατέντα αρχικά για τη Mustang, το εμβληματικό μοντέλο της που ακόμη εξοπλίζεται με… παραδοσιακούς, ατμοσφαιρικούς V8 κινητήρες, οι οποίοι παράγουν ανατριχιαστικό ήχο.

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το πιο... καθαρόαιμο αμερικάνικο αυτοκίνητο;

Το απομακρυσμένο… μαρσάρισμα δεν αναμένεται να δώσει νέα υπόσταση στη Mustang αλλά είναι μια ωραία ιδέα που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης, αλλά και της τεχνολογίας. Κρύβει μια εσάνς… επίδειξης, ωστόσο τώρα, που η χροιά των ατμοσφαιρικών V8 αρχίζει να εκλείπει, οι κατασκευαστές που έχουν παράδοση σε αυτούς οφείλουν να τους κάνουν λίγο πιο ηχηρούς. Άλλωστε η Ford Mustang έχει διάφορες τέτοιες λειτουργίες, όπως το mode για burnout που φρενάρει τους εμπρός τροχούς και αφήνει ελεύθερους τους πίσω για μεγαλοπρεπές κάψιμο ελαστικού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...