Chaos: Πού είναι το ultra-car της SP Automotive;

Σύμφωνα με τις αρχικές δηλώσεις θα έπρεπε ήδη να έχουμε δει το αυτοκίνητο. Τι δήλωση έκανε στο Instagram ο δημιουργός;

  • -
  • -

Θυμάστε το «χάος» που είχε προκληθεί με το Chaos της SP Automotive; Το αυτοκίνητο που θα «ντρόπιαζε» την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Που είναι τελικά το ελληνικό ultra-car; Ύστερα από τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες ή μάλλον τα renderings που δημοσίευσε η Spyros Panopoulos Automotive στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, ακολούθησε μία απότομη σιγή όσον’ αφορά το φιλόδοξο project, με καμία νέα πληροφορία για την εξέλιξη του να μην βγαίνει στην επιφάνεια. Είναι τελικά πραγματικό ή τίποτα παραπάνω από τις εικονικές απεικονίσεις που ήδη έχουμε δει επανειλημμένα;

Σύμφωνα με τον δημιουργό του, Σπύρο Πανόπουλο, υπάρχει και η εξέλιξη του προχωράει κανονικά όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση που πραγματοποίησε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως θα δείτε και παρακάτω, σύμφωνα με τον ίδιο το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή «δουλεύεται στο εσωτερικό και τα ηλεκτρικά του.»

Panopoulos-instagram-chaos-update

Μάλιστα υπήρχε και ενημέρωση όσον’ αφορά το γιατί δεν έχουμε δει κάτι καινούργιο μετά την 1η Νοεμβρίου του περασμένου έτους, καθώς αποφάσισαν να μην δημοσιεύσουν τίποτα μέχρι το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο. Για ακόμη μία φορά έγινε αναφορά στην live παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας της SP Automotive, αλλά και μέσω τηλεοπτικών καναλιών. Το πότε, δυστυχώς παραμένει ακόμη άγνωστο! Ο ίδιος ο Σπύρος Πανόπουλος, ύστερα από κριτική που είχε δεχθεί για την αμφιλεγόμενη είναι η αλήθεια παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Chaos, είχε δηλώσει ότι το αυτοκίνητο θα έκανε επίσημη πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο.

Θυμίζουμε πως το πρώτο «ultracar» της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, σύμφωνα με το δημιουργό του, θα χρησιμοποιεί έναν V10 κινητήρα βενζίνης 4.000 cc με δύο turbo, ο οποίος θα λειτουργεί ως τις 11.000 rpm στη βασική έκδοση Earth Version και ως τις 12.200 rpm στην κορυφαία Zero Gravity. Η ακριβής ιπποδύναμη των δύο εκδόσεων όπως ανακοινώθηκε θα είναι 2.049 και 3.064 PS, αντίστοιχα.

Καλά όλα αυτά, μήπως είναι ώρα όμως να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...