Υβριδικό supermini με full εξοπλισμό, μηδενικά Τέλη και τιμή 17.000 € – Ποιο είναι;

Προσφέρει όλη την λίστα του εξοπλισμού σε συνδυασμό με ένα οικονομικό μοτέρ και μοντέρνα εμφάνιση σε τιμή που άλλα δεν καταφέρνουν ούτε ως αρχική.

  • -
  • -

Θες οικονομικό supermini για μέσα στην πόλη και καμιά εξόρμηση το Σαββατοκύριακο και δεν θες να χαλάσεις μια περιουσία. Λογικό! Βλέποντας όμως τις διαθέσιμες επιλογές της αγοράς, πέφτεις σε μία ελαφριά κατάθλιψη καθώς τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την αναζήτηση της ιδανικής επιλογής στους ελληνικούς τιμοκαταλόγους των εταιριών είναι τα εξής: Ή που θα αναγκαστείς να διαλέξεις κάποια από τις βασικές εκδόσεις με σχετικά φτωχό εξοπλισμό όμως ή που το μεταχειρισμένο είναι μονόδρομος.

Και κάπου εκεί είναι που αντικρίζεις το μοντέλο που έχουμε επιλέξει σήμερα και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σου. Γιατί; Διότι έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέρνο supermini, το οποίο ακόμη και στην πιο πλούσια έκδοση του προσφέρεται σε τιμή που άλλα δεν μπορούν να έχουν ούτε ως αρχική. 17.380 ευρώ για ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ένα από τα πιο οικονομικά μοτέρ βενζίνης με υβριδική τεχνολογία παρακαλώ και ένα πακέτο εξοπλισμού που δεν του λείπει τίποτα.

Στην πλούσια έκδοση – την οποία έχουμε δοκιμάσει κιόλας και μπορείτε την βρείτε παρακάτω – το ενεργό Cruise control, η προειδοποίηση για ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κίνησης, το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος Dual Sensor Brake Support, και οι αυτόματοι προβολείς είναι μερικά μόνο από τα υπόλοιπα συστήματα του compact μοντέλου, τα οποία πλαισιώνονται από 6 αερόσακους και βελτιωμένο έλεγχο της ευστάθειας από το ESP.

Το μοτέρ αν και με μόλις 83 ίππους είναι υπεραρκετό για το αμάξωμα που ζυγίζει κάτω από 1.000 κιλά, ενώ προσφέρει και εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Με 4,7 lt/100km και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (107 gr/km), ο οδηγός μπορεί να ξενοιάσει και να απαλλαγεί από το άγχος του κόστους χρήσης. Ποιο αυτοκίνητο προσφέρει όλα όσα αναφέραμε;

Το τελευταίας γενιάς Suzuki Swift στην πλουσιότερη έκδοση GLX με το χειροκίνητο κιβώτιο και την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου τύπου CVT, αλλά και η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητης έκδοσης! Τώρα για όσους θέλουν πραγματικά να κάνουν τους υπόλοιπους να ζηλέψουν με την τιμή αγοράς του νέου τους Swift μπορούν πάντα να επιλέξουν την βασική έκδοση η οποία ξεκινά λίγο πάνω από τις 14.000 ευρώ!

Για να συνοψίσουμε… Εάν θέλεις να δεις όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την πλούσια χειροκίνητη έκδοση 1.2 GLX Hybrid δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ. Παράλληλα, κάνοντας κλικ εδώ μπορείς να διαβάσεις και την αναλυτική δοκιμή της.

Για την βασική έκδοση 1.2 GL Hybrid των 14.380 ευρώ κάνεις κλικ εδώ. Τέλος, εάν θες να δεις όλη την διαθέσιμη γκάμα του ιαπωνικού supermini πατά εδώ!

Εσύ ποιο διαλέγεις τελικά;

 swift

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...