Ford Mustang Mach-E: Update για ταχύτερη φόρτιση και ικανότερη ρυμούλκηση

Η αναβάθμιση που πραγματοποίησε η Ford κάνει το ηλεκτρικό SUV της ικανότερο στη ρυμούλκηση και γρηγορότερο στο φόρτιση πάνω από το 80%.

  • -
  • -

Με την αναβάθμιση που μόλις ανακοινώθηκε, η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα της Ford Mustang Mach-E αυξάνεται στα 1.000 kg. Αυτό ισχύει για τα μοντέλα Extended Range με τη μπαταρία των 98 kWh, τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη. Αυτή η επίδοση είναι αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

Επιπλέον, η αναβάθμιση της Mustang Mach-E μειώνει το χρόνο φόρτισης από το 80 ως το 90% της χωρητικότητας της μπαταρίας από 52 λεπτά σε 15 λεπτά, ενώ μια επαναβαθμονόμηση της λειτουργίας οδήγησης με ένα πεντάλ (one-pedal driving) προσφέρει τώρα μία πιο ομαλή συμπεριφορά στις χαμηλότερες ταχύτητες που συνδυάζεται με βελτιώσεις στην οδηγική άνεση.

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία», δήλωσε ο This Woelpern, General Manager, Imports, Ford Ευρώπης. «Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν».

Ford Mustang Mach-E towing

Η Mustang Mach-E που πωλείται στην Ευρώπη από τη Ford πάνω από ένα χρόνο, εξακολουθεί να κερδίζει φίλους. Περίπου το 88% των πελατών του μοντέλου μέχρι σήμερα έχει προέλθει από άλλες μάρκες αυτοκινήτων με στόχο να απολαύσει τον fun-to-drive χαρακτήρα, το τολμηρό στυλ και την αυτονομία του οχήματος.

Οι υφιστάμενοι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από πολλές πρόσφατες βελτιώσεις μέσω ενημερώσεων λογισμικού ή εγκρίσεων τύπου, ενώ προγραμματίζονται κι άλλες over-the-air ενημερώσεις, με στόχο στη συνεχή βελτίωση της Mustang Mach-E.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Ford

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...