Φόρτιση χωρίς smartphone ή κάρτα για το CUPRA Born

Δεν χρειάζεται κάρτα, ούτε καν το κινητό τηλέφωνο. Μόνο ένα καλώδιο για να συνδέσεις στον φορτιστή. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Η CUPRA συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους καθώς εξηλεκτρίζει τη σειρά των αυτοκινήτων της. Με το Born,η ισπανική μάρκα επαναπροσδιορίζει τον τρόπο φόρτισης του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της.

Η ευκολία της φόρτισης είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του και αναμένεται να βελτιωθεί περαιτέρω με το Plug & Charge. Το νέο σύστημα παρέχει ένα πιο άνετο και απρόσκοπτο τρόπο φόρτισης του Born, που υποστηρίζεται από εταιρείες του Δικτύου της IONITY και της Aral/ΒΡ, ενώ και άλλες εταιρείες είναι πρόθυμες να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα. 

born

Το αυτοκίνητο αναγνωρίζεται εύκολα στο σταθμό φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα κρυπτογραφημένο πρότυπο και ξεκινά αυτόματα τη διαδικασία φόρτισης. Ο χρήστης δε χρειάζεται πια να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή την κάρτα RFID για να φορτίσει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα του έτους.

Δείτε εδώ τις τιμές του CUPRA Born στην Ελλάδα

«Η CUPRA κάνει τη φόρτιση του CUPRA Born τόσο απλή και φυσική όπως η ίδια η οδήγηση του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου», λέει ο Carlos Galindo, Global Head of Product Marketing της CUPRA «Το Plug & Charge, για παράδειγμα, είναι μια απρόσκοπτη προσέγγιση στη φόρτιση και είναι πιο εναρμονισμένη με τον σημερινό κόσμο».

Οι οδηγοί του Born έχουν πρόσβαση σε 310.000 δημόσιους φορτιστές

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Volkswagen επεκτείνει συνεχώς το ευρωπαϊκό του δίκτυο φόρτισης. Οι ιδιοκτήτες του CUPRA Born μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν περισσότερα από 310.000 δημόσια σημεία φόρτισης. Και για πρόσθετη ώθηση, το δίκτυο περιλαμβάνει επίσης 10.000 ταχυφορτιστές (ταχύτητα φόρτισης άνω των 100 kW) σε περισσότερες από 3.000 τοποθεσίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...