Κόντρες στο Ολυμπιακό Χωριό: Μοτοσυκλέτες περνάνε με 250 km/h [video]

Ένα Honda CBR600RR και ένα KTM 990 Super Duke «ξεμούδιαζαν» στη Λεωφόρο Κύμης με μεγάλες ταχύτητες στο κοντέρ, μέρα-μεσημέρι με κίνηση.

  • -
  • -

Οι κόντρες και οι «φιλικές δοκιμές» είναι κάτι που, κακά τα ψέμματα, βλέπουμε συχνά στους ελληνικούς δρόμους, με πρωταγωνιστές τα βελτιωμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες. Διαδραματίζονται συνήθως νυχτερινές ώρες με ελάχιστη κίνηση, κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση της «στραβής», δεν θα την πληρώσει τουλάχιστον ο απλός κόσμος που μετακινείται. Εξαίρεση αποτελούν τα στέκια στα Νότια Προάστια (όπως το Ribas), αφού σε αυτούς τους δρόμους, την καλοκαιρινή περίοδο, δεν σταματά σχεδόν ποτέ η ροή των οχημάτων.  

Το συγκεκριμένο video όμως προέρχεται από τη Λεωφόρο Κύμης στο Ολυμπιακό Χωριό, στη γνωστή γέφυρα που αποτελεί «στέκι» εδώ και πολλά χρόνια, μέρα-μεσημέρι με αρκετή κίνηση. Σε κάθε περίπτωση οι κόντρες αποτελούν μια επικίνδυνη ενέργεια στο δημόσιο δρόμο, όπως γράφουμε και παραπάνω, όμως όταν αυτές γίνονται σε ώρες αιχμής, δεν κινδυνεύουν μόνο οι συμμετέχοντες αλλά και υπόλοιποι χρήστες του δρόμου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο δεν έκαναν μόνο ένα πέρασμα αλλά αρκετά «πατήματα» σε διάφορα μέτρα, πάντα από roll και από το φάσμα των 80-100 km/h.

Δείτε ακόμη: Αδιανόητο τροχαίο στη Νέα Ιωνία - Νεκρός Έλληνας πρωταθλητής

Το Honda CBR600RR αναπτύσσει ταχύτητες που ξεπερνούν τα 230 km/h, με το KTM 990 Super Duke που προηγείται στην κόντρα να «γράφει» ακόμα περισσότερα. Σούζες, endo και «μπάντες» μέσα σε κατοικημένη περιοχή και μάλιστα, «δικάβαλο», απλώς συμπληρώνουν το προκλητικό video που έχει ανέβει χωρίς κανένα δισταγμό στο YouTube, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα προβολής στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...