Πήγε να κάνει επίδειξη και έστειλε το Nissan GT-R σε δέντρο [video]

Ήταν η κακιά στιγμή ή απλώς ο οδηγός είναι… κουλός; Ο,τι κι αν ισχύει, τη λυπητερή την πλήρωσε το GT-R!

  • -
  • -

Έχουμε δει πολλά βίντεο με τρακαρίσματα ύστερα από συναντήσεις φίλων του αυτοκινήτου. Τα car meetings έχουν σκοπό να μαζευτούν οι petrolheads, να θαυμάσουν αυτοκίνητα άλλων και άλλοι, να θαυμάσουν το δικό τους, όμως η κατάληξη δεν είναι πάντα… ρόδινη. Βλέπετε, η συγκέντρωση πολλών φίλων της αυτοκίνησης έχει σαν συνέπεια την ανάγκη επίδειξης για πολλούς από τους συμμετέχοντες, να δείξουν δηλαδή ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα με το αυτοκίνητό τους.

GT-R - δέντρο σημειώσατε... διπλό!

Έτσι την πάτησε και ο ιδιοκτήτης αυτού του Nissan GT-R. Βγαίνοντας από το χώρο του meeting ήθελε να κάνει μια… μπάντα ο άνθρωπος, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε. Το GT-R έδιωξε την ουρά του, εκείνος όμως δεν διόρθωσε σωστά και του γύρισε από την άλλη με φόρα. Το αποτέλεσμα; Αγκάλιασε με την πλευρά του οδηγού ένα δέντρο. Οι αερόσακοι άνοιξαν και το αυτοκίνητο φαίνεται να καταστράφηκε, αφού «τσάκισε» σε σημαντικά σημεία του πλαισίου.

Το θετικό είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε κάποιος θεατής, ούτε ο οδηγός του ιαπωνικού σπορ μοντέλου. Στο βίντεο βλέπουμε ότι το πλήθος… ξεσηκώθηκε μετά τη μεγαλειώδη πρόσκρουση του αυτοκινήτου και όλοι έσπευσαν στο σημείο. Δεκάδες κάμερες απαθανάτισαν το γεγονός και το στιγμιότυπο δεν άργησε να γίνει viral.

Τέλος από την Ευρώπη το Nissan GT-R

Σίγουρα ο οδηγός του Nissan GT-R ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, όχι μόνο για την καταστροφή του αυτοκινήτου του, αλλά και για το ρεζίλι μπροστά σε τόσο κόσμο. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα φεύγει από ένα meeting θα σκεφτεί καλά πριν πατήσει βαθιά το γκάζι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...