Top 5: Τα καλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα με 20.000 €

Ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις από την οικογενειακή κατηγορία με «ταβάνι» τις 20.000 € και οι επιλογές είναι περισσότερες από ό,τι νομίζετε!

  • -
  • -

Η κατηγορία των οικογενειακών αυτοκινήτων πάντα θα έχει ζήτηση. Οι νέες οικογένειες ψάχνουν ένα σύγχρονο αυτοκίνητο να καλύπτουν τις ανάγκες τους και πολλές φορές, η λύση έρχεται από τη μικρομεσαία κατηγορία. Με 20.000 €, υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά που καλύπτουν διάφορα γούστα. Σίγουρα, με 20.000 € παλαιότερα είχες περισσότερες αλλά η συζήτηση αυτή είναι μάταιη αφού πλέον οι τιμές είναι ανεβασμένες σε κάθε μοντέλο. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα που μπορείς να αγοράσεις με 20.000 €, χωρισμένα σε… προτεραιότητες.  

Το πιο γρήγορο - Hyundai i30

Ο τιμοκατάλογος του Hyundai i30 κρύβει πολλές εκπλήξεις και μια από αυτές, είναι η ύπαρξη της έκδοσης με τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων και 160 ίππων στα μόλις 20.290 €. Το συγκεκριμένο μοτέρ προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, κορυφαίες μέχρι το όριο των 20.000 € που θέτουμε. Να πούμε, ότι το Hyundai i30 ξεκινάει από τις 17.390 € με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 110 ίππων και στις 20.390 €, προσφέρεται ο 1.000άρης τούρμπο των 120 ίππων με αυτόματο κιβώτιο. Κάτω από τις 20.000 € ξεκινάει επίσης και το στιλάτο Fastback. Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων εδώ.

Το πιο άνετο - Citroen C4 C-Cross

Citroen σημαίνει καινοτομία, διαφορετικότητα αλλά και άνεση. Όλα αυτά τα στοιχεία ενσωματώνονται τέλεια στο νέο C4 C-Cross το οποίο, στην εισαγωγική έκδοση με τον τρικύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 1.2 λίτρων και 100 ίππων, στοιχίζει κάτω των 20.000 €. Με 19.250 € παίρνεις ένα ξεχωριστό, ευρύχωρο και με υποδειγματική ποιότητα κύλισης αυτοκίνητο, το οποίο επιδεικνύει πολλά τεχνολογικά καλούδια αλλά και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής. Φυσικά προσφέρει και υψηλή ασφάλεια, τομέας ιδιαίτερα σημαντικός για οικογενειακό αυτοκίνητο. Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων εδώ.

Το πιο ευρύχωρο - Toyota Corolla Sedan

Toyota Corolla Sedan

Τα σεντάν έχουν αρχίσει να χάνουν τη δημοτικότητά τους αλλά παραμένουν αξιόλογες επιλογές, για όσους ζητούν ευρυχωρία. Το Toyota Corolla Sedan χαρακτηρίζεται για τους μεγάλους χώρους του λόγω του μεταξονίου του και πορτμπαγκάζ με όγκο 471 λίτρων. Με τον ατμοσφαιρικό, τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων που αποδίδει 125 ίππους είναι ολοκληρωμένο και στη βασική του έκδοση στοιχίζει 17.670 €! Ψηλότερα, στις 20.280 € υπάρχει η πλουσιότερη έκδοση Active με πολύ καλό εξοπλισμό, όπως κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη πολυμέσων 8 ιντσών και πολλά ακόμη. Στα πλεονεκτήματα, κρατήστε και την εγγύηση των έξι ετών. Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων εδώ.

Το πιο δυναμικό - SEAT Leon

 Η σχεδίαση συνεχίζει να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για μεγάλη μερίδα αγοραστών και συμφωνούμε, ότι αν δεν σου αρέσει ένα σχέδιο δεν θα αγοράσεις το αυτοκίνητο, όσο ολοκληρωμένο κι αν είναι. Το θέμα με το SEAT Leon είναι ότι και όμορφο είναι, αλλά και πάρα πολύ ολοκληρωμένο σε κάθε πτυχή του. Η βασική έκδοση Business κοστίζει 19.300 € με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα των 110 ίππων και σε αυτά τα χρήματα, παίρνεις ένα ξεχωριστό, ευχάριστο στην οδήγηση και αρκούντως ευρύχωρο μικρομεσαίο οικογενειακό. Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων εδώ.

Το πιο προσιτό - FIAT Tipo

Με αρχική τιμή στις 15.500 €, το FIAT Tipo συγκρίνεται και κερδίζει σε κόστος ακόμη και τα supermini. Οι χώροι του αγγίζουν το άνω άκρο της κατηγορίας και ο σκοπός του είναι συγκεκριμένος: να δώσει λύση στον οικογενειάρχη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Ο εξοπλισμός του βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, το ίδιο και ο βασικός κινητήρας, που είναι ένας τούρμπο τρικύλινδρος 1.000άρης με 100 ίππους. Όσοι ζητούν οικονομία σε καύσιμα μπορούν να αγοράσουν τον ντίζελ 1.300άρη Multijet, ακόμη και τον ισχυρό 1.6 Multijet με τους 130 ίππους σε τιμή που δεν ξεπερνά τις 17.800 €! Δείτε τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των εκδόσεων εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...