GOCAR Magazine #100: Η ψηφιακή πρόοδος του αυτοκινήτου

Κατέβασε το τεύχος #100 του GOCAR Magazine και διάβασε το πριν, το παρόν και το μέλλον της ψηφιακής εξέλιξης στην αυτοκίνηση.

  • -
  • -

Τα αυτοκίνητα σήμερα έχουν αλλάξει σε κάθε τους πτυχή. Από τα νέα συστήματα κίνησης μέχρι τα ηλεκτρονικά τους που τα καθιστούν πολύ πιο ασφαλή, αλλά και την τεχνολογία τους. Στο εσωτερικό ενός σύγχρονου μοντέλου βλέπεις σίγουρα μια ή περισσότερες οθόνες. Πολλά από τα πιο προηγμένα ή ακριβότερα, διαθέτουν το λιγότερο δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας και οι δυνατότητές τους πλέον έχουν… ξεφύγει αφού μπορείς ακόμη και να τους μιλάς.

Όλη αυτή η τάση ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Οι οθόνες υπήρχαν και νωρίτερα αλλά με σαφώς λιγότερες ικανότητες, ενώ τις βρίσκαμε μόνο σε πολύ ακριβά αυτοκίνητα. Σιγά σιγά, το σύστημα πολυμέσων και η ψηφιακή ανάπτυξη πέρασε σε όλα τα μοντέλα της αγοράς. Μέχρι κάποια χρόνια πριν, υπήρχαν αυτοκίνητα χωρίς οθόνη, σήμερα όμως η συντριπτική πλειοψηφία την εντάσσει ακόμη και στις φθηνότερες εκδόσεις.

Έχουμε φτάσει στο σημείο που η οθόνη πλέον είναι το λιγότερο… σύγχρονο στοιχείο σε ένα αυτοκίνητο. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων μπορεί να παραμετροποιηθεί με βάση τις απαιτήσεις του οδηγού, συναντάμε Head-Up Display επαυξημένης πραγματικότητας, έλεγχο του infotainment με χειρονομίες, συστήματα παρακολούθησης και αναγνώρισης του οδηγού και πολλά ακόμη που πριν από μερικά χρόνια ούτε που είχαμε φανταστεί.

Στο νέο, επετειακό GOCAR Magazine #100 μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την εξέλιξη της ασφάλειας στα αυτοκίνητα, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα με πλούσια αφιερώματα, πολλές εικόνες και διαδραστικά video. Φυσικά υπάρχουν πολλές δοκιμές νέων και άκρως εντυπωσιακών μοντέλων.

Δείτε εδώ όλα τα περιεχόμενα του GOCAR Magazine #100

Το 100ο αυτό τεύχος συνδυάζεται με μία εφ΄ όλης της ύλης αναβάθμιση του περιοδικού. Δεν μιλάμε απλά για έναν αισθητικό ανασχεδιασμό των σελίδων, αλλά για μία νέα εξέλιξη της εφαρμογής. Πλέον, η εμπειρία της ανάγνωσης του GOCAR Magazine θα είναι άνετη και φιλική προς το χρήστη όχι μόνο στη ταμπλέτα, αλλά και σε smartphone.

Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα τη νέα και αναβαθμισμένη εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...