GOCAR Magazine #100: Τα χρόνια του εξηλεκτρισμού

Κατέβασε το νέο, επετειακό τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε για τα πρώτα άλματα της αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ηλεκτρική εποχή, στα 100 τεύχη του GoCar

  • -
  • -

Το νέο, επετειακό τεύχος του GOCAR Magazine είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα δωρεάν! Ανάμεσα στην πλούσια θεματολογία, θα βρείτε και ένα αφιέρωμα για την πορεία της αυτοκινητοβιομηχανίας προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό, από την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους, μέχρι και σήμερα. Από την επαναστατική Tesla που έμελλε να κυριαρχήσει με την πρωτοπορία της και την φουτουριστική BMW i3 που θα σύστηνε την ηλεκτροκίνηση στο ελληνικό κοινό, μέχρι τον καταιγισμό νέων ηλεκτρικών μοντέλων που βιώνουμε πλέον καθημερινά.

side

Το 100ο αυτό τεύχος συνδυάζεται με μία εφ΄ όλης της ύλης αναβάθμιση του περιοδικού. Δεν μιλάμε απλά για έναν αισθητικό ανασχεδιασμό των σελίδων, αλλά για μία νέα εξέλιξη της εφαρμογής. Πλέον, η εμπειρία της ανάγνωσης του GOCAR Magazine θα είναι άνετη και φιλική προς το χρήστη όχι μόνο στη ταμπλέτα, αλλά και σε smartphone.

Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα τη νέα και αναβαθμισμένη εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...