Premium 1.300άρι compact SUV με τετρακίνηση – Ποιο είναι;

Μαζεμένες διαστάσεις, off-road παρουσιαστικό και κορυφαία premium αίσθηση

  • -
  • -

Εκεί έξω κυκλοφορούν αμέτρητα SUV διαφόρων σχημάτων και κατηγοριών. Πόσα από αυτά όμως μπορούν να θεωρηθούν πραγματικά premium; Μπορεί να υπάρχει για όλους μία επιλογή, άλλα όσοι ήθελαν κάτι πιο πολυτελές, συνήθως αναγκαζόντουσαν να στραφούν σε κάποια μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε ώσπου εμφανίστηκαν μοντέλα σαν αυτό που έχουμε σήμερα.

Με μοντέρνα εμφάνιση και περιποιημένο φινίρισμα, τσεκάρει όλα τα κουτάκια μίας premium σε αίσθηση κατασκευής, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει την απαραίτητη ευελιξία που απαιτούν οι αστικές μετακινήσεις χάρη στις compact διαστάσεις του. Ο άσσος που κρύβει στο μανίκι του όμως έχει να κάνει με την μετάδοση, καθώς ο αποδοτικός 1.300άρης βενζίνης που έχει κάτω από το καπό, περνά τους 163 ίππους που βγάζει και στους τέσσερις τροχούς, χαρίζοντας κορυφαία πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Παράλληλα, το κορυφαίο 8άρι αυτόματο κιβώτιο καταφέρνει να διατηρεί πάντα το μοτέρ στο ωφέλιμο φάσμα, ενώ παράλληλα κράτα την κατανάλωση στα 7,3 lt/100km. Τιμή ιδιαίτερα καλή αν σκεφτούμε πως χρησιμοποιεί και σύστημα τετρακίνησης.

Το επίτιμο μοντέλο του άρθρου δεν είναι άλλο από την Mercedes-Benz GLA 200 4MATIC, τα στοιχεία της οποίας όπως τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμό και επιδόσεις, μπορείτε δείτε πατώντας εδώ.

Τέλος, αν θέλετε την αναλυτική μας γνώμη για το μοντέλο, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ και να διαβάσετε την δοκιμή.

gla

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...