Πτήση σε business θέση για μία McLaren F1 GT αξίας 30 εκατ.

Μία McLaren F1 GT από τις μόλις 3 που κατασκευάστηκαν, εθεάθη να μεταφέρεται με αεροπλάνο για... service.

  • -
  • -

Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ακριβών και σπορ αυτοκινήτων στον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή έφτασε να έχει στην κατοχή του 10 McLaren F1, ενώ τώρα εκτιμάται ότι έχει 7 ή 8.

McLaren

Το ζήτημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των αυτοκινήτων μένουν μόνιμα παρκαρισμένα μέσα σε ένα γκαράζ, χωρίς να κάνουν αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν, δηλαδή να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση σε κάποιον που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι τους.

McLaren

Ακόμα και έτσι, όμως, χρειάζονται συντήρηση μόνο που σε περιπτώσεις μοντέλων όπως η McLaren F1 δεν μπορείς να πας σε κάποιο τοπικό συνεργείο. Πρέπει το αυτοκίνητο να επισκεφθεί το εργοστάσιο, καθώς μόνο εκεί υπάρχουν άνθρωποι με αρκετές γνώσεις ώστε να το φροντίσουν έτσι όπως πρέπει και να μην προκαλέσουν κάποια ζημιά.

Δείτε ακόμαFerrari SF90 διαλύεται με μόλις 290 km στο οδόμετρο!

Αυτό φαίνεται ότι γίνεται και με τη McLaren F1 που βλέπουμε στις φωτογραφίες να φορτώνεται σε ένα αεροπλάνο. Μάλιστα το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι η έκδοση McLaren F1 GT, από την οποία υπάρχουν μόνο 3 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

McLaren

Για πολλά χρόνια οι φίλοι του θρυλικού σπορ μοντέλου των Βρετανών θεωρούσαν ότι στον Σουλτάνο αρέσει να αγοράζει τέτοιου είδους αυτοκίνητα, αδιαφορώντας για τη σωστή συντήρησή τους, όμως φαίνεται ότι τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το συμπέρασμα ότι ο προορισμός του αυτοκινήτου των φωτογραφιών είναι η έδρα της McLaren, προέκυψε από το γεγονός ότι το δρομολόγιο του αεροπλάνου που βλέπουμε ήταν το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο.

McLaren

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...