Top 10 Μοντέλα 27 Μαρτίου-2 Απριλίου

Top 10 Μοντέλα 27 Μαρτίου-2 Απριλίου

Παντρειά με την κορυφή για το B-SUV

  • -
  • -

Ακόμη μία εβδομάδα που το Toyota Yaris Cross βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR στις τελευταίες 7 ημέρες. Πίσω του, το Opel Mokka κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην δεύτερη θέση, με το Hyundai Tucson να σκαρφαλώνει ακόμη μία θέση και να βρίσκεται εντός πρώτης τριάδας. Το Suzuki Vitara εκτοπίστηκε από το βάθρο πέφτοντας στο νούμερο 4, ενώ την 5αδά κλείνει το Peugeot 2008.

To Hyundai Kona συνεχίζει για ακόμη μία εβδομάδα στην 6η θέση, με το Toyota Yaris να ανεβαίνει και να έρχεται στο νούμερο 7. Το Suzuki S-Cross παρά τις ανακατατάξεις έχασε μόνο μία θέση πέφτοντας στο 8, ενώ πίσω του τα Dacia Duster και Cupra Formentor κλείνουν την λίστα του Top 10 με αυτή τη σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...