Αγόρασε Toyota με χαμηλή δόση, από 150€/μήνα

Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα δημιούργησε η Toyota, το οποίο επιτρέπει σε κάποιον που θέλει να αγοράσει ένα από τα μοντέλα της να το κάνει δίνοντας χαμηλή μηνιαία δόση.

  • -
  • -

Η ονομασία του νέου χρηματοδοτικού είναι Flex και αφορά τα Yaris Hybrid, Yaris Cross, Corolla Hatchback, Corolla Sedan, Corolla Touring Sports, C-HR και RAV4. Με τον τρόπο που είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα η δόση διαμορφώνεται ακόμα και κοντά στα 150 ευρώ ανά μήνα.

Toyota

Συγκεκριμένα, για το Yaris Hybrid η μηνιαία δόση ξεκινά από τα 154,11 ευρώ. Για την Corolla Hybrid διαμορφώνεται στα 193,71 ευρώ, για το C-HR Hybrid στα 216,45 ευρώ και για το RAV4 Hybrid στα 308,63 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Τέλη κυκλοφορίας: Τι πληρώνουν τα υβριδικά αυτοκίνητα;

Όπως φαίνεται και από τις ονομασίες τους, όλα τα μοντέλα τα οποία αφορά το πρόγραμμα εφοδιάζονται με υβριδικά σύνολα, τομέας στον οποίο η Toyota έχει παράδοση. Στην περίπτωση του Yaris και του Yaris Cross ο βενζινοκινητήρας είναι τρικύλινδρος στα 1,5 λίτρα, οι δύο επιλογές στην Corolla και το C-HR είναι στα 1,8 και τα 2,0 λίτρα, ενώ εκείνος του RAV4 είναι στα 2,5 λίτρα.

Εκτός από τη χαμηλή δόση το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Flex περιλαμβάνει εγγύηση 11 ετών για την μπαταρία του υβριδικού κινητήριου συνόλου, επιτόκιο 7,5% αλλά και δέσμευση επαναγοράς.

Toyota

Αυτό σημαίνει ότι στη λήξη της περιόδου χρηματοδότησης ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει πώς θα συνεχίσει. Οι επιλογές που έχει είναι τρεις. Η πρώτη είναι να αποπληρώσει το υπόλοιπο ποσό της χρηματοδότησης, η δεύτερη είναι να κάνει επέκταση του δανείου ώστε να συνεχίσει να πληρώνει δόση και η τρίτη είναι να κάνει χρήση του δικαιώματος επαναγοράς που του προσφέρει η Toyota.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...