Τραγική καραμπόλα με νεκρούς και τραυματίες [video]

Τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε μια απίστευτη καραμπόλα, με 3 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

  • -
  • -

Μια ξαφνική ανοιξιάτική χιονοθύελλα προκάλεσε σοβαρό δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο I-81 της Πενσυλβάνια. Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της περιορισμένης ορατότητας  εξαιτίας της ομίχλης, τα οχήματα έπεφταν το ένα πίσω από το άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.

Η κατάσταση στο σημείο ήταν τραγική, με φορτηγά να παρασύρουν επιβατικά αυτοκίνητα και βυτιοφόρα να τυλίγονται στις φλόγες από τη σφοδρή σύγκρουση.

Οδηγοί και επιβάτες άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, με την ομίχλη και τους καπνούς να δημιουργούν ένα απόκοσμο σκηνικό. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τουλάχιστον 50 οχήματα και σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 24 άτομα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής. Πολλοί από αυτούς είναι βαριά τραυματισμένοι.

Εγκλωβισμένοι επιβάτες στα διαλυμένα οχήματα

Ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί, καθώς τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν καταφέρει ακόμη να προσεγγίσουν όλα τα οχήματα. Το τμήμα του I-81 με κατεύθυνση προς τη Φιλαδέλφεια παραμένει κλειστό.

Διαβάστε επίσης: Καραμπόλα 50 οχημάτων στην Εγνατία Οδό

Οι ξαφνικές χιονοθύελλες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες ιδιαίτερα στους αυτοκινητοδρόμους. Η πολύ χαμηλή ορατότητα, το χιόνι και η αυξημένη κίνηση, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στους οδηγούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...