Λεοπάρδαλη προκαλεί χάος σε εργοστάσιο της Mercedes [video]

Πανικός προκλήθηκε σε μονάδα παραγωγής οχημάτων της γερμανικής φίρμας, όταν το άγριο αιλουροειδές εισέβαλε στο εργοστάσιο.

  • -
  • -

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εργοστάσιο που διατηρεί η Mercedes στην περιοχή Τσακαν Μιτς, κοντά στην πόλη Πούνε της Ινδίας, με αποτέλεσμα ο διευθυντής των εγκαταστάσεων να δώσει εντολή για άμεση εκκένωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια λεοπάρδαλη μπήκε στη μονάδα της γερμανικής εταιρείας τα ξημερώματα της Δευτέρας και άρχισε να περιπλανιέται σε διάφορες αίθουσες. Μόλις την αντιλήφθηκαν οι φρουροί, ζήτησαν από όλους να εγκαταλείψουν με ασφάλεια τις εγκαταστάσεις και κάλεσαν το Τμήμα Δασών για να συνδράμει στην απομάκρυνση του ζώου.

Σταμάτησε η παραγωγή για 6 ώρες

Όπως είναι φυσικό, κάθε εργασία στο εργοστάσιο διακόπηκε. Τα μέλη του Κέντρου Διάσωσης Λεοπάρδαλης Μανιχόντ του Τζανάρ μπήκαν στη μονάδα και άρχισαν να αναζητούν το άγριο θηλαστικό. Το ζώο είχε κουρνιάσει πίσω από μια παλέτα όταν το εντόπισαν.

leopard

Το προσωπικό του κέντρου διάσωσης, παρουσία ενός κτηνιάτρου, το πυροβόλησε με ένα βέλος αναισθησίας από κατάλληλη απόσταση. Η λεοπάρδαλη μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο ώστε να εξεταστεί πριν απελευθερωθεί ξανά στη φύση.

Διαβάστε επίσης: Τον απέλυσαν και κατέστρεψε με μπουλντόζα 50 βαν της Mercedes-Benz!

Η επιχείρηση διάσωσης σύμφωνα με τη Wildlife SOS διήρκεσε 4 ώρες και το αιλουροειδές ηλικίας τριών ετών είναι καλά στην υγεία του. Κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε. Όσο για το εργοστάσιο, διέκοψε κάθε λειτουργία για περίπου 6 ώρες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...