Top 10 Μοντέλα 20-26 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 20-26 Μαρτίου

Ακόμη ένα σερί νικών για το ιαπωνικό B-SUV

  • -
  • -

Δεύτερη εβδομάδα που το Toyota Yaris Cross βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR στις τελευταίες 7 ημέρες. Πίσω του, το Suzuki Vitara επέστρεψε στην δεύτερη θέση, με το Peugeot 2008 να το ακολουθεί για ακόμη μία φορά, κατακτώντας το τρίτο σκαλί του βάθρου. Το Hyundai Tucson μετά από μία εντυπωσιακή άνοδο ανέβηκε από την 6η στην 4η θέση, ενώ την πεντάδα κλείνει το Dacia Duster.

To Hyundai Kona ήταν ακόμη ένα μοντέλο που κατάφερε αξιοσημείωτη άνοδο στην κατάταξη, φτάνοντας στο νούμερο 6 ενώ πριν από μία εβδομάδα βρισκόταν στο 10. Το Suzuki S-Cross παρά τις ανακατατάξεις κράτησε την 7η θέση, ενώ το ίδιο συνέβη και με το CUPRA Formentor στο 9. Ανάμεσα τους βρίσκεται το Toyota Yaris ενώ στην τελευταία θέση της πρώτης δεκάδας έρχεται το Peugeot 308.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...